Ένα διαστημικό υπνοδωμάτιο

0

Πώς μπορείς να εντυπωσιάσεις ένα αγόρι όπου είναι στην εφηβεία του και είναι λάτρης του παιχνιδιού Portal 1 και Portal 2; Μα φυσικά κάνοντας του δώρο ένα δωμάτιο όπου θα είναι θεματικό και συγκεκριμένα το Portal. Ο πατέρας του αγοριού, προσπάθησε να κάνει το δωμάτιο όσο πιο αληθοφανές γινόταν έτσι έβαλε φώτα πίσω από οβάλ καθρέπτες για να δημιουργήσει την αίσθηση της πύλης. 

1 2

Το πρώτο βήμα ήταν να απαλλαγεί από τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα, τα οποία προσπάθησε να μετατρέψει χωρίς αποτέλεσμα έτσι θα έπρεπε να αγοράσει καινούρια. Το δεύτερο βήμα ήταν το χρώμα όπου έπρεπε να αλλάξει και συγκεκριμένα να γίνει ίδιο με αυτό του παιχνιδιού.

Έτσι θα έπρεπε να αναμείξει αρκετά χρώματα μαζί για να φτάσει στο ιδανικό αποτέλεσμα. Το επόμενο βήμα ήταν η επίσκεψη στο Penny Arcade Manitou Springs όπου και έχει vintage videogames. Αγόρασε μερικές προμήθειες από εκεί και επέστρεψε στο σπίτι.

3 4

 

Τέλος, σειρά είχε ο φωτισμός όπου έπρεπε να μπορεί να αλλάζει σύμφωνα με τη χρήση του δωματίου. Έτσι επέλεξε wifi LED όπου αλλάζει πολύ απλά με τη χρήση του smartphone.

Αν και το δικό σας παιδί είναι fan του Portal μπορείτε να πάρετε ιδέες για να κάνετε κάτι παρόμοιο και φυσικά για την επιλογή του φωτισμού, η απάντηση είναι μία. Ο λαμπτήρας LIFX είναι ένα project που ξεκίνησε από το Kickstarter και μέσω της διαδικασίας του crowdfunding, μπήκε στην παραγωγή. Η ΚΑΥΚΑΣ διαθέτει τον LIFX μέσω των καταστημάτων της, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές έναν από τους κορυφαίους, έξυπνους λαμπτήρες στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

LIFX_4-Large-640x378

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον λαμπτήρα ώστε να ενεργοποιείται αυτόματα όταν βρεθείτε εντός εύρους του δικτύου Wi-Fi και το αντίθετο, αλλά έχετε στη διαθέσή σας και πολλές, ακόμη, λειτουργίες, όπως την προσομοίωση φλόγας κεριού, την εναλλαγή του φωτισμού ανάλογα με τη μουσική που αναπαράγει το smartphone/tablet σας, τη λειτουργία «strobo» και τη random εναλλαγή μεταξύ χρωμάτων, διαρκώς, όλα μέσω του app. Ο LIFX λαμπτήρας έχει προσδόκιμο ζωής 40.000 ώρες, το οποίο μεταφράζεται σε 25 χρόνια ζωής, με 4-5 ώρες λειτουργίας την ημέρα και μπορείτε να ελέγξετε έως 240 λαμπτήρες με την ίδια συσκευή!

Διατίθεται μέσω των καταστημάτων Καυκάς και μαζί του δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας 3 ετών.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.