Ανανέωσε τον κήπο και το μπαλκόνι σου με JYSK!

0

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να φέρεις φρεσκάδα και ανανέωση στον κήπο και το μπαλκόνι σου. Με τις ημέρες να γίνονται πιο φωτεινές και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο για να δημιουργήσεις έναν πιο δροσερό, χαλαρωτικό και ευχάριστο χώρο. Ακόμα και μικρές αλλαγές στη διακόσμηση και την οργάνωση μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά, μετατρέποντας το σπίτι σου σε μια καλοκαιρινή όαση. Από την προσθήκη νέων χρωμάτων και υφών μέχρι την αναβάθμιση των εξωτερικών χώρων, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις πώς μπορείς να ανανεώσεις κάθε γωνιά του σπιτιού σου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα σε γεμίσει ενέργεια και χαρά όλο το καλοκαίρι. Η JYSK καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια ανανεωμένη συλλογή ειδών κήπου για το 2024.

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, το Outdoor PR event της JYSK αποτέλεσε μια πρόγευση διακοπών. Είχες τη δυνατότητα να απολαύσεις ένα χαλαρό απόγευμα με μουσική, εδέσματα και ποτά, και να ανακαλύψεις τα νέα έπιπλα κήπου, όπως μοντέρνα σαλόνια, τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου, ξαπλώστρες, ανακλινόμενες πολυθρόνες και αξεσουάρ. Όλα τα σετ ήταν διακοσμημένα με αναπαυτικά μαξιλάρια, ριχτάρια και χαλιά εξωτερικών χώρων, σε ένα σκηνικό που θύμιζε αναχώρηση κρουαζιέρας λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Με τη δύση του ηλίου, τα φωτιστικά, τα κεριά και τα ηλιακά φώτα δημιούργησαν μια μαγευτική ατμόσφαιρα, ολοκληρώνοντας τη βραδιά με όμορφα συναισθήματα και προσμονή για το καλοκαίρι.

κήπο

Ποικιλία και Ποιότητα

Στη JYSK θα βρεις μια μεγάλη συλλογή επίπλων κήπου και ειδών εξωτερικού χώρου από υλικά όπως ξύλο, τεχνητό ξύλο, πλαστικό και συνθετικό ρατάν, διατηρώντας πάντα το σκανδιναβικό design και την άριστη ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές. Η JYSK, στα εννιά χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα, έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένος προορισμός για ποιοτικές και οικονομικές αγορές σε όλα τα είδη για το σπίτι και τον κήπο. Διαθέτει 57 καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, ώστε να είναι κοντά σε όλους τους πελάτες της.

κήπο

Υπεύθυνη Δασοκομία με Πιστοποίηση FSC

Η JYSK, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας επίπλων κήπου της Ευρώπης, καταβάλλει ενεργές προσπάθειες για την καταπολέμηση της μη βιώσιμης και παράνομης υλοτομίας και καύσης των δασών. Ήδη από το 1990, προσπαθεί να αυξήσει το μερίδιο επίπλων κήπου που παράγονται από ξυλεία με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council), διασφαλίζοντας υπεύθυνη υλοτομία και βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης για τους τοπικούς πληθυσμούς. Σήμερα, όλα τα έπιπλα κήπου της JYSK φέρουν την ετικέτα πιστοποίησης FSC, που εγγυάται ότι η ξυλεία προέρχεται από υπεύθυνη υλοτομία, διασφαλίζοντας σωστούς μισθούς και σωστές συνθήκες εργασίας για τους εργάτες στα δάση.

Το Μέλλον της JYSK

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε στη Δανία το 1979, η JYSK μετράει σήμερα πάνω από 3.400 καταστήματα και 31.000 υπαλλήλους σε 48 χώρες. Με σκανδιναβικό design και έμφαση στην ποιότητα, η JYSK παραμένει αφοσιωμένη στη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη, προσφέροντάς σου τα καλύτερα για το σπίτι και τον κήπο σου.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!