Ανιχνευτής ήχου με ενίσχυση x20.000

0

Κάποιες φορές πραγματοποιούμε εργασίες που απαιτούν να διακρίνουμε συγκεκριμένους ήχους (π.χ. ροή νερού), σε συνθήκες όμως οι οποίες συνήθως δυσκολεύουν την ακρόαση. Θα έχετε ενδεχομένως αναρωτηθεί, πως μπορείτε να αποκτήσετε super ακοή όπως ο Superman.

Εδώ έρχεται να διευκολύνει την κατάσταση το νέο gadget της Smart Electronics, διαθέσιμο μόνο με 64,90€ !!! Πρόκειται για μία συσκευή διπλού ρόλου, που αναλαμβάνει πρώτον την ανίχνευση οποιουδήποτε ήχου, και δεύτερον την ενίσχυση του, μέχρι και 20.000 φορές από το κανονικό !!!

Η χρήση του είναι πάρα πολύ απλή. Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο αισθητήρα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τόσο ένας ανιχνευτής για επίπεδες επιφάνειες, όπως τοίχους και μεταλλικές κατασκευές, όσο και ένας για δύσβατα σημεία, π.χ. σε τρύπες εντός του τοίχου ή σε λεπτούς σωλήνες ύδρευσης.

Ο καθένας από αυτούς έχει ένα καλώδιο που καταλήγει σε στερεοφωνικό βύσμα, το οποίο συνδέεται στον κεντρικό αποκωδικοποιητή.

Εκεί πραγματοποιείται η ενίσχυση x20.000 που αναφέραμε, επιτρέποντας σας να εντοπίζετε ακόμα και τις πιο διακριτικές μικροβλάβες, φυσικές ή μηχανικές.

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς πόσο πρακτικό και εύχρηστο είναι! Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα ποτενσιόμετρο για την ένταση του ήχου – απαραίτητο τόσο για μέγιστη απόδοση όσο και για την προστασία της ακοής σας.

Υποστηρίζει αποθήκευση δεδομένων σε κάρτα SD (που θα πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστά), ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω θύρας miniUSB.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα καλώδιο miniUSB και ένας φορτιστής. Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα της… σούπερ ακοής!

Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 64,90 κάνοντας κλικ εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.