Ανοιξιάτικες ιδέες με γλάστρες για να φτιάξετε το δικό σας επίγειο παράδεισο (Διαγωνισμός)

1

Μετά από μια πραγματικά δύσκολη χρονιά, ο ερχομός της Άνοιξης αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για ανανέωση στο χώρο. Τα φυτά αυτή την περίοδο φυσικά «πρωταγωνιστούν». Μπορούν να μετατρέψουν εύκολα και οικονομικά το σπίτι σας σε επίγειο παράδεισο. Είτε πρόκειται για λουλούδια που μαζέψατε σε μια βόλτα είτε κάποιο αγαπημένο σας φυτό από το φυτώριο, η γλάστρα που θα χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του χώρου παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι εντυπωσιακές γλάστρες με το μοναδικό σύστημα αυτοποτισμού της LECHUZA μπορούν να απογειώσουν την ανοιξιάτικη ανακαίνιση.

Εμπιστευτείτε τις άπειρες δυνατότητες της φυσικής πέτρας

Μια πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης για την άνοιξη είναι να επιλέξετε τις μοντέρνες γλάστρες της LECHUZA με εμφάνιση φυσικής πέτρας. Συνδυάστε τη γλάστρα CANTO Stone 14 με ένα παχύφυτο στην ραφιέρα, με μυρωδικά στο barbeque ή με ένα λουλούδι στο γραφείο. Η αντίθεση της ρουστίκ ανάγλυφης επιφάνειας με το φυσικό πράσινο δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με το πρακτικό της μέγεθος η CANTO 14 χωράει σε μικρά ράφια, γραφεία ή μικρές γωνιές. Θα δώσει μια εξαιρετική αίσθηση στο χώρο με urban νότες και industrial look. Το ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού με φυτίλι, τροφοδοτεί τα φυτά σας με όσο νερό χρειάζονται. Ο δείκτης νερού σας ενημερώνει πότε χρειάζεται να ξαναποτίσετε. Με αυτό το τρόπο τα φυτά παραμένουν ζωντανά και χαρούμενα, δημιουργώντας μια φυσική και μοντέρνα ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε στυλάτες συνθέσεις

Αν ονειρεύεστε μια όμορφη σύνθεση, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στη βεράντα σας, χρησιμοποιείστε μια επίπεδη γλάστρα όπως η CUBETO Stone. Θα σας δώσει περιθώριο για δημιουργικές συνθέσεις, χάρη στο κλασικό περίγραμμα και την όψη φυσικής πέτρας. Χρησιμοποιήστε τη ως διακοσμητικό ή για μοναδικές συνθέσεις φυτών.

Επιλέξτε γλάστρες που σας «λύνουν» τα χέρια

Για τη διακόσμηση ενός μικρού διαμερίσματος, οι γλάστρες Yula σε αρμονικά παστέλ χρώματα, ματ επιφάνειες και καθαρές γραμμές, μπορούν να ταιριάξουν παντού. Είναι ιδανικές για όσους αγαπούν τα φυτά, αλλά δεν τα καταφέρνουν με την φροντίδα τους. Τα φυτά που θα επιλέξετε μπορούν να τοποθετηθούν στις γλάστρες YULA, μαζί με το γλαστράκι του φυτωρίου, απαλλάσσοντάς σας από τον μπελά της μεταφύτευσης. Το φυτίλι που απλά θα τοποθετήσετε στον πάτο, μεταφέρει την απαραίτητη υγρασία από την δεξαμενή στις ρίζες του φυτού. Χάρη στον ειδικό δείκτη στάθμης νερού, μπορείτε να ελέγχετε κάθε πότε πρέπει να ξαναγεμίσετε την δεξαμενή με νερό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που σας δίνει τη δυνατότητα να λείψετε από το σπίτι για μέρες.

Ανοιξιάτικος διαγωνισμός από τη LECHUZA

Η κορυφαία εταιρεία LECHUZA δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα σετ Cubeto Stone 30 & 40. Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

-1 τεμ 13830 Cubeto Stone 30 (22€ ΠΛΤ) + 1 τεμ 13840 Cubeto Stone 40 (33€ ΠΛΤ) σε χρώμα Stone Grey

-1 τεμ 13831 Cubeto Stone 30 (22€ ΠΛΤ) + 1 τεμ 13841 Cubeto Stone 40 (33€ ΠΛΤ) σε χρώμα Sand Beige

-1 τεμ 13832 Cubeto Stone 30 (22€ ΠΛΤ) + 1 τεμ 13842 Cubeto Stone 40 (33€ ΠΛΤ) σε χρώμα Graphite Black

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

  1. Like στην Facebook σελίδα του That’s Life
  2. Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
  3. Comment (σχόλιο) κάτω από το άρθρο στο Site

Όροι Διαγωνισμού και τρόπος παραλαβής δώρων

Ο εν λόγω διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα. Από την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Έλλη Μαστρομανώλη στο 210.52.30.000 για να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Share it!

1 σχόλιο