Απλά tips για να κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται… σαν καινούργια!

0

div>Όλοι θέλουμε τα ρούχα μας να μοιάζουν όπως την πρώτη στιγμή που τα αγοράσαμε! Αυτή η μοναδική υφή, η απαλότητα που υπάρχει όταν τα αντικρίζουμε πρώτη φορά σίγουρα χάνεται με το συχνό πλύσιμο και τη φθορά του χρόνου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τεχνικές και tips που θα σας βοήθησουν να τα διατηρήσετε όμορφα και απαλά για όσα χρόνια κι εάν περάσουν. Άλλωστε, από τη στιγμή που και λόγω COVID-19, αλλά και οικονομικών δυσκολιών για τους περισσότερους από εμάς το shopping στα ρούχα θα πρέπει να γίνεται με μεγαλύτερ σύνεση, παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια σειρά από χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να παρατείνετε τη ζωή των αγαπημένων σας ρούχων, διατηρώντας τα σε εξαιρετική κατάσταση και κυρίως μειώνοντας τα περιττά έξοδα…  

Τηρήστε ευλαβικά το πλύσιμο στη σωστή θερμοκρασία.

Για ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου όλοι και όλες θα επιθυμούσαμε να πετάξουμε μέσα στον κάδο του πλυντηρίου και να πλύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα γίνεται. Ωστόσο, κάθε τύπος ρούχου έχει τη δική του θερμοκρασία πλύσης. Λευκά εώς τους 95 βαθμούς, χρωματιστα μέχρι τους 60, πολυεστέρας εώς του 60 και μάλλινα (που είναι πιο ευαίσθητα) όχι σε θερμοκρασία μεγαλύτερης των 30 βαθμών. Μην παραλείπετε να συμβουλεύεστε πάντα το χαρακτηριστικό ταμπελάκι που βρίσκεται σε κάθε ρούχο.

Το πλύσιμο στο χέρι θέλει τον… τρόπο του! 

Το πλύσιμο στο χέρι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Προτιμήστε το νερό να είναι χλιαρό και όχι καυτό, ενώ για ορισμένα υφάσματα απαιτείται απαραιτήτως η χρήση ενός μέσου καθαρισμού που να προσφέρει ξεχωριστή απαλότητα και ζωντάνια στο χρώμα.

Μην παίρνεις ανάποδες στροφές… γύρισε τα από την ανάποδη! 

Με αυτόν τον τρόπο η εξωτερική όψη δεν εκτίθεται τόσο πολύ στη διαδικασία του πλυσίματος και αυτό είναι ένα καλό tip που βοηθάει έτσι ώστε να μην ξεθωριάζει η εξωτερική πλευρά του με το πέρασμα του χρόνου. Ιδανικό σε περίπτωση που δεν υπάρχουν δύσκολοι και επίμονοι λεκέδες.

Το σωστό δίπλωμα και το κρέμασμα έχουν τη σημασία τους! 

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην φαίνεται τόσο σημαντικό, παρόλα αυτά εάν προσέχετε τον τρόπο που διπλώνετε και κρεμάτε τα ρούχα σας, τότε συμβάλλετε στην αντοχή τους στο πέρασμα του χρόνου. Δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στις ξύλινες κρεμάστρες αντί στις μεταλλικές για τα πιο ευαίσθητα ρούχα, ενώ τα μάλλινα θα πρέπει να μενουν διπλωμένα στο συρτάρι.

Επιλέξτε… Persil με τεχνολογία Renew & Repair!  

Last but not least… χρησιμοποιήστε Persil, καθώς η επαναστατική και βελτιωμένη σύνθεση του σας δίνει τη δυνατότητα να φροντίζετε τα μαύρα και τα σκούρα, έτσι ώστε να διατηρούνται φρέσκα στο πέρασμα του χρόνου. Η ειδική τεχνολογία Renew & Repair φροντίζει ενεργά τα ρούχα, ενώ η νέα επανορθωτική σύνθεση διορθώνει τις όποιες μικρο-φθορές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα, το Persil έρχεται με αναβαθμισμένη φόρμουλα που βοηθάει στην αναδόμηση των ρούχων, ενώ για να μην ξεχνάμε και την οικολογική μας συνείδηση το Persil φέτος μας προσκαλεί όλους να συμμετέχουμε στη νέα του καμπάνια #RethinkFashion. Ακολουθώντας τις αρχές του «Slow Fashion», η φιλοσοφία είναι να διατηρούμε τα ρούχα μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται. Αυτό γίνεται εφικτό με την βοήθεια του Persil και έτσι συνδυάζουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Φέτος το motto μας είναι ένα: «Δεν χρειάζεται πάντα να είναι καινούργιο.. μπορεί απλά να έχει πλυθεί με Persil! #RethinkFashion»!  

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.