Άπλετος χώρος αποθήκευσης και προηγμένη τεχνολογία από τη νέα προωθητική ενέργεια της LG για τη σειρά ψυγείων Universe!

0

Τα ψυγεία της LG Electronics (LG) ανταμείβουν τους καταναλωτές για την επιλογή τους, καθώς με την αγορά ενός ψυγείου της σειράς Universe της LG από τη 1η έως και τις 31 Οκτωβρίου 2019, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η εταιρεία προσφέρει ένα set από 2 φαγητοδοχεία Cook και Heat Pyrex. Η νέα σειρά ενσωματώνει μια ευρεία γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών και άπλετο χώρο αποθήκευσης, καλύπτοντας μία από τις βασικότερες ανάγκες των καταναλωτών.

Οι κωδικοί που συμπεριλαμβάνονται στην προωθητική ενέργεια για τα καταστήματα του Κωτσόβολου, Media Markt, Πλαίσιο και για τους συνεταιρισμούς είναι οι GBB569NSAFB, GBB566PZHZN, GBF567PZCZB και GBB567PZCZB[1].

Τα ψυγεία της σειράς Universe διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, ενώ προσφέρουν πολλαπλές επιλογές αποθήκευσης τροφίμων. Παράλληλα, ενσωματώνουν την τεχνολογία Nature Fresh, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται 32% πιο γρήγορη[2] και 24ωρη ομοιόμορφη ψύξη[3], δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για φρέσκα τρόφιμα. Τέλος, διαθέτουν τον γραμμικό συμπιεστή Inverter της LG, που προσφέρει μεγάλη ενεργειακή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερο θόρυβο.

Όροι και προϋποθέσεις στο www.lg.com/gr/lgmagazine.

******

[1] Το μοντέλο GBB567PZCZB δεν διατίθεται στα καταστήματα Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο.

[2] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 σε 8 μεταξύ του μοντέλου NonDoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG για τη μέτρηση της μέσης απόκλισης θερμοκρασίας αιχμής στο χώρο των φρέσκων τροφίμων, μεταξύ των μοντέλων LGE κάτω καταψύκτη GBB72NSDFN (±0,5), γαλλικής πόρτας GF-L570PL (±0,5), ψυγείουντουλάπας J811NS35 (±0,5), επάνω καταψύκτη B607S (±0,5) και επάνω καταψύκτη B606S (±1,0). Χωρίς φορτίο και κανονική ρύθμιση θερμοκρασίας. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.