Απολαύστε το αγαπημένο σας voicebook με το ασύρματο ηχείο XG5QBK της LG

0

Υπάρχει ένας νέος τρόπος να απολαύσετε τα αγαπημένα σας voicebooks και να αφήσετε τις ιστορίες να ζωντανέψουν. Η LG παρουσιάζει μια νέα εμπειρία ακρόασης για τους βιβλιόφιλους και τους λάτρεις του ήχου με το ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG5QBK.

Παραμύθια, λογοτεχνία, απομνημονεύματα ή εκπαιδευτικό περιεχόμενο, όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας είδος, το XBOOM Go XG5QBK εξασφαλίζει ότι θα ακούσετε κάθε αφηγηματική απόχρωση. Με τη βοήθεια του νέου Woofer τύπου track και της εντυπωσιακής απόδοσης 20W, κάθε λέξη που αναπαράγεται είναι καθαρή και γεμάτη ζωντάνια. Ο αλγόριθμος ενίσχυσης παρέχει ένα ηχηρό μπάσο σε χαμηλές εντάσεις για τη μουσική και τονίζει το βάθος των αφηγήσεων, εξασφαλίζοντας μια πλούσια και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης voicebook. Και για τις στιγμές που θέλετε να ενισχύσετε το δράμα ή τον ενθουσιασμό της αφήγησης, η λειτουργία Sound Boost που διευρύνει το ηχητικό πεδίο, είναι διαθέσιμη με ένα απλό πάτημα.

Με το XG5QBK θα χάσετε την αίσθηση του χρόνου, καθώς διαθέτει μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες[1], επιτρέποντας έτσι την αδιάλειπτη απόλαυση του voicebook για πολλές ώρες. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε τις ιστορίες σας οπουδήποτε! Με προστασία IP67[2], αυτό το ηχείο είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη.

Προσθέτοντας μια πινελιά αισθητικής, το LG XBOOM Go XG5QBK προσφέρει ένα εκθαμβωτικό φάσμα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Παράλληλα, μπορείτε να εξατομικεύσετε τις ακροάσεις σας με τις λειτουργίες Light Studio και My Pick της εφαρμογής XBOOM App. Καθώς ξεκινάτε συναρπαστικά ταξίδια μέσα από τα voicebooks, επιλέξτε το φωτισμό που ταιριάζει με τα συναισθήματά σας, βυθίζοντάς σας ακόμα πιο βαθιά στην ιστορία.

Γυρίστε τη σελίδα σε μια πιο πλούσια, καθαρή και ζωντανή εμπειρία voicebook. Το LG XBOOM Go XG5QBK δεν είναι απλώς ένα ηχείο, είναι ένας καθηλωτικός storyteller.

[1] Η 18ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.
[2] Η βαθμολογία IP67 είναι συνδυασμός των IP6X και IPX7. IP6X σημαίνει στεγανό σε σκόνη, ώστε να μην εισχωρεί σκόνη, και πλήρη προστασία από επαφή. IPX7 είναι η προστασία από τις επιπτώσεις της βύθισης στο νερό, με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.