Αποστειρώστε άμεσα μία επιφάνεια ή αντικείμενα με τα προϊόντα της 59S που φέρνει στην Ελλάδα η Info Quest Technologies

0

Οι εποχές είναι σίγουρα διαφορετικές και η ανάγκη για την προστασία μας μεγαλύτερη σε κάθε τι με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή. Για την άμεση και αποτελεσματική αποστείρωση καθημερινών αντικειμένων και επιφανειών, σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα τα προϊόντα αποστείρωσης της εταιρείας 59S τεχνολογίας UV-LED, 100% Eco Friendly. Έρχονται στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies και πρόκειται για φορητές συσκευές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη αποστείρωσης.

H 59S, που βρίσκεται παγκοσμίως στην κορυφή της αγοράς UV-LED sterilizers, διαθέτει μια ευρεία γκάμα συσκευών, που αποστειρώνουν άμεσα, μία επιφάνεια ή αντικείμενα, βρίσκοντας πολλαπλές εφαρμογές, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους – από το κινητό, τα κλειδιά και την πιστωτική κάρτα στην καθημερινότητα, το σαλόνι στην αίθουσα αναμονής, το meeting room και το ασανσέρ, μέχρι τον χώρο αναμονής ενός νοσοκομείου, το αεροπλάνο, μία σχολική τάξη ή το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, κάθε τι μπορεί να αποστειρωθεί γρήγορα και αποτελεσματικά με τη χρήση μίας συσκευής 59S. Στα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς συγκαταλέγονται, το ελαφρύ, επαναφορτιζόμενο, Wang X5, που είναι ιδανικό για αποστείρωση επιφανειών, το κουτί αποστείρωσης για βρεφικά είδη Τ5, το mini φορητό Χ1, η τσάντα αποστείρωσης αντικειμένων P55 Pro και το μικρό κουτί αποστείρωσης S2. Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούν τεχνολογία UVC LED και εξουδετερώνουν εγγυημένα το 99,9% των μικροβίων και βακτηρίων σε 1 έως 3 λεπτά. Διαθέτουν LEDs μεγάλης αυτονομίας και έρχονται με τροφοδοτικό καλώδιο USB στη συσκευασία τους.

Όλη η σειρά είναι διαθέσιμη με δύο χρόνια εγγύηση στα επίσημα σημεία πώλησης της Info Quest Technologies, σε προτεινόμενες λιανικές τιμές που ανέρχονται στα €49 για το X1, €59 για το S2, €99 για το Wang X5, €119 για το P55 Pro, και €249 για το Τ5.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.