Αποθηκεύστε έξυπνα τα περιοδικά σας

0

Λατρεύεις να χαζεύεις τα περιοδικά μόδας αλλά δεν αντέχεις να τα μαζεύεις σε στοίβες σε όλους τους χώρους του διαμερίσματός σου κι ας ονομάζεις τις στοίβες πρωτότυπα coffee tables. Επειδή όμως δεν θέλεις να πετάξεις κάποιο τεύχος αφού η μόδα κάνει κύκλους (αλλά θα ανακυκλώσεις τη χάρτινη συσκευασία των δημητριακών σου), θα χαρείς να μάθεις πως υπάρχουν πρωτότυπες ιδέες για να αποθηκεύσεις χρηστικά και καλαίσθητα τα περιοδικά σου.

Ασυνήθιστες κρεμάστρες περιοδικών

Χρησιμοποίησε μια ξύλινη σκάλα για να κρεμάσεις τα περιοδικά

Αν είχατε την τύχη να αποκτήσετε μωράκι αλλά η κούνια του έχει καταλήξει στην αποθήκη, μπορείτε να ξεβιδώσετε τα πλαϊνά κάγκελα, στερεώστε τα στον τοίχο κι έχετε δύοκρεμάστρες περιοδικών έτοιμες.

Πολλαπλές χρήσεις

Λατρεύετε να πίνετε ένα ποτήρι κρασί καθώς χαζεύετε τα περιοδικά σας το βράδυ; Τότε μαζί μεθήκη κρασιών για τα μπουκάλια σας, αγοράστε και μία ακόμη για να τοποθετήσετε εκεί τα περιοδικά σας. Κι αν δεν είστε λάτρης του κρασιού, ακόμα καλύτερα, μόλις βρήκατε τι θα κάνετε με αυτή τη θήκη κρασιών που σας έκαναν δώρο.

Όπως προαναφέραμε, πόσα πρωτότυπα coffee tables μπορείτε να φτιάξετε με τα περιοδικά;  Ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια (απ’τις πολλές) στοίβες περιοδικών, να την τοποθετήσετε σε μία βάση, να βάλετε από πάνω ένα μαξιλάρι και δέσετε έντυπα και μαξιλάρη στη βάση με δύο ζώνες.  Όχι άλλα τραπεζάκια, ζήτω τα σκαμπό! Η ιδέα ανήκει στο njustudio.

Τώρα όλα είναι σε τάξη! Ας πάρω ένα περιοδικό να διαβάσω, να περάσει η ώρα μου…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.