Απωθητικό υπερήχων για έντομα / τρωκτικά / ζώα @ 14,90€

0

Πολλά σπίτια αλλά και γενικότερα ιδιόκτητοι χώροι «υποφέρουν» από τρωκτικά, ζώα, έντομα και πτηνά που ενοχλούν τους ενοίκους ή προκαλούν φθορές και μολύνουν το χώρο, αναγκάζοντάς μας να καταφεύγουμε σε δραστικά χημικά, απολυμάνσεις που κοστίζουν και… κρεμασμένα CD στο μπαλκόνι, η «καρφιά» πάνω στις κουπαστές.

Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν μπορούσατε να απαλλαγείτε από όλα τα παραπάνω με ένα πολύ οικονομικό και ταυτόχρονα… οικολογικό τρόπο; Μπορείτε, με το ultra-sound repeller της Smart Electronics, που κοστίζει μόνο 14,90€ !!!

Είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει η ονομασία του. Ένας απωθητής που εκπέμπει ήχους υψηλών και πολύ υψηλών συχνοτήτων, οι οποίοι κρατούν μακριά πολλές κατηγορίες ενοχλητικών και επιβλαβών οργανισμών, αλλά χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από εσάς ή τους γείτονές σας! Είναι μαύρο και διακριτικό ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν όπου θέλετε, με ιδανική την τοποθέτησή του σε τοίχους και σημεία που μπορεί να λαμβάνει ηλιακή ενέργεια. Ο λόγος είναι απλός: Δε χρειάζεται καν μπαταρίες ή παροχή ρεύματος καθώς διαθέτει ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό panel στη μια πλευρά του, ώστε με 8 ώρες ηλιοφάνειας να λειτουργεί άνετα όλη μέρα κι όλη νύχτα! Απλώς τοποθετήστε το στο κατάλληλο σημείο και μην ανησυχείτε για τη βροχή καθώς είναι αδιάβροχο!

Στο εμπρός μέρος του έχει έναν ανιχνευτή κίνησης ώστε να εκπέμπει υπέρηχους μόνο όταν χρειάζεται, δηλαδή μόνο όταν αντιληφθεί κίνηση στο χώρο. Όταν συμβεί αυτό, αρχίζει αυτόματα την εκπομπή για περίπου 10” και έπειτα σταματάει, αν δε μπορεί να ανιχνεύσει, πλέον, κίνηση. Έτσι εξοικονομεί ενέργεια. Το άλλο του, σημαντικό, χαρακτηριστικό είναι ο ρυθμιστής συχνοτήτων που διαθέτει. Πρόκειται για ένα περιστροφικό διακόπτη με τον οποίο ρυθμίζετε τη συχνότητα των παραγόμενων ήχων. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο εύρος ώστε να απωθείτε συγκεκριμένες κατηγορίες οργανισμών, αφού το κάθε ον ενοχλείται από διαφορετικές συχνότητες.

Ρυθμίζετε με τον διακόπτη, λοιπόν, και αφήνετε το απωθητικό να κάνει τη δουλειά του, διώχνοντας τα πουλιά από το μπαλκόνι ή το χωράφι σας (έχει εμβέλεια 10-30 μέτρων), τα τρωκτικά από την αποθήκη σας, τα σκυλιά και τις γάτες από την αυλή σας… και σχεδόν όποιο άλλο ανεπιθύμητο οργανισμό θέλετε.

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, για να έχετε μία εξαιρετική οικονομική, απλή και αποδοτική λύση, που δεν είναι επιβλαβής προς το περιβάλλον και εσάς τους ίδιους!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.