Αρωματικά χώρου για ποιοτικό ύπνο, χαλάρωση και ψυχική τόνωση που έχουμε ανάγκη!

0

Τα αρωματικά χώρου δεν είναι απλά διακοσμητικά, είναι το boost που χρειαζόμαστε. Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της αφόρητης ρουτίνας της καθημερινότητας, τρία βασικά στοιχεία παίζουν καθοριστικό ρόλο: ποιοτικός ύπνος, στιγμές χαλάρωσης και ψυχική τόνωση. Αυτά τα συστατικά λειτουργούν ως μια αναζωογονητική απόδραση από τη μονοτονία της καθημερινότητάς μας. Ο ποιοτικός ύπνος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, παρέχοντάς μας την ενέργεια και την ανθεκτικότητα που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Μια ανάσα χαλάρωσης χρησιμεύει ως καταφύγιο, επιτρέποντάς μας να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε, ενισχύοντας την αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας. Επιπλέον, η ψυχική ώθηση είναι ο καταλύτης που τονώνει το πνεύμα μας, παρακινώντας μας να αγκαλιάσουμε τις προκλήσεις και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Γι’ αυτό και η The Body Shop λάνσαρε τη νέα σειρά Wellness, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως και αφορούν στην ευεξία και στον ύπνο. Και τώρα, επεκτίνουν τη σειρά τους με τα νέα προϊόντα Home Fragrance, που περιλαμβάνουν αρωματικά κεριά αρωματικά diffusers και αρωματικά έλαια χώρου. Αυτά τα μοναδικά προϊόντα είναι ιδανικά για στιγμές αυταγάπης και φροντίδας, ενώ είναι εμπλουτισμένα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια, σχεδιασμένα για να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις σας σε ένα χαρούμενο ταξίδι. Αυτές οι νέες προσθήκες αφορούν σε μοναδικά αρωματικά χώρου, ειδικά προσαρμοσμένα για να σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική χαλάρωση, τον φρέσκο αέρα ανανέωσης και την απόλυτη αναζωογόνηση των αισθήσεων.

SLEEP

ΛΕΒΑΝΤΑ & ΒΕΤΙΒΕΡ

Ένα λουλουδάτο, ξεχωριστό και κρεμώδες άρωμα που περιβάλλει απαλά τις αισθήσεις, βοηθώντας στην αποσυμπίεση του νου και του σώματος, ιδανικό για λίγη γαλήνια ξεκούραση. Κατασκευασμένο με ένα μείγμα χαλαρωτικού αιθέριου ελαίου λεβάντας από τα οροπέδια της Προβηγκίας και αιθέριου ελαίου βετιβέρ από τη Μαδαγασκάρη, αυτό το άρωμα είναι ιδανικό για χρήση στο υπνοδωμάτιο.

BREATHE

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ & ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Ένα αναζωογονητικό, πράσινο και φυλλώδες άρωμα που βοηθά στη δημιουργία εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης. Κατασκευασμένο με ένα μείγμα από ανανεωτικό αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου από φυτείες στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας και αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου από την Ισπανία, είναι το ιδανικό άρωμα για χρήση στο μπάνιο.

BOOST

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ & ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

Ένα αναζωογονητικό, ζωηρό και εσπεριδοειδές άρωμα που συμβάλλει στην τόνωση του νου και στον επαναπροσδιορισμό της θετικής σκέψης. Κατασκευασμένο με ένα μείγμα από ζουμερό αιθέριο έλαιο μανταρινιού από την Ιταλία και αρωματικό αιθέριο έλαιο περγαμόντου από την Καλαβρία, αυτό το άρωμα είναι ιδανικό για χρήση στο σαλόνι.

Τα αρώματα, με τη συναισθηματική τους απήχηση, έχουν μια μοναδική ικανότητα να ενισχύουν αυτά τα στοιχεία. Μπορούν να μας μεταφέρουν σε μακρινές αναμνήσεις, ηρεμώντας το μυαλό μας και αναζωπυρώνοντας τη ζωτικότητά μας. Στο άρωμά τους, βρίσκουμε έναν λεπτό αλλά ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθειά μας να πλοηγηθούμε στην αδυσώπητη ρουτίνα της ζωής.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.