Ασύρματη ή χωρίς σακούλα; Ποια σκούπα είναι η κατάλληλη για σένα;

0

Tο φθινόπωρο είναι σίγουρα η εποχή των νέων ξεκινημάτων, όσον αφορά το σπίτι μας όμως, είναι η περίοδος που τα πράγματα μπαίνουν σε τάξη! Κάθε ένας από εμάς που επιθυμεί να ζει σε ένα σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο, δε μπορεί να διανοηθεί τη ζωή του χωρίς ηλεκτρική σκούπα, αφού πρόκειται για ένα εργαλείο που μας λύνει τα χέρια χωρίς να ταλαιπωρηθούμε.

Το νέο trend στην κατηγορία είναι σίγουρα οι ασύρματες συσκευές, αφού απλοποιούν τη διαδικασία και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Μέγιστα αποτελέσματα όμως επιτυγχάνονται με τις επιλογές χωρίς σακούλα που καθαρίζουν σε βάθος, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Η Philips έχει προτάσεις για μας που έρχονται να κάνουν το σκούπισμα… παιχνιδάκι! Το ποια θα διαλέξεις εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες. Θες κάτι γρήγορο και αποτελεσματικό ή μια συσκευή που να καθαρίζει σε βάθος κάθε επιφάνεια;

Απομακρύνετε τη σκόνη ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία

Σκούπα, σφουγγαρίστρα και σκουπάκι μαζί; Κι όμως! Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα SpeedPro Aqua FC6728/01 διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος το οποίο συμβάλλει στην απομάκρυνση έως και του 99% των βακτηρίων με μία μόλις κίνηση. Εάν είστε λάτρεις της καθαριότητας και θέλετε ακόμα και οι οροφές και τα ράφια σας να είναι στην εντέλεια, μην ανησυχείτε: Με την ηλεκτρική σκούπα SpeedPro Aqua θα έχετε γρήγορο καθάρισμα, ακόμα και κάτω από τα πιο χαμηλά σας έπιπλα, καθώς η αποσπώμενη μονάδα χειρός μετατρέπει το SpeedPro Aqua FC6728/01 από δύο συσκευές σε μία. Το στόμιο 180° είναι σχεδιασμένο για ακριβή και ισχυρή απορρόφηση έως και του 98% της σκόνης και της βρωμιάς σε κάθε κίνηση, σε όλους τους τύπους δαπέδων, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Και το καλύτερο; Χάρη στις λυχνίες LED στο στόμιο SpeedPro, μπορείτε να εντοπίζετε και να αιχμαλωτίζετε την κρυμμένη σκόνη και τα ψίχουλα, ενώ εσείς κινείστε.

Οι τρίχες των κατοικίδιων είναι πλέον παρελθόν

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα FC9555/09 σειράς 5000 της Philips επιτυγχάνει μέγιστα αποτελέσματα καθαρισμού με ελάχιστη προσπάθεια, χάρη στην τεχνολογία PowerCyclone 7 και το πέλμα TriActive+, χρησιμοποιώντας 3 δράσεις καθαρισμού ταυτόχρονα, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη πλάκα αφαιρεί σε βάθος τη σκόνη και τις τρίχες από τα χαλιά. Επιπλέον, με την ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα FC9555/09 σειράς 5000 της Philips, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για τα χνούδια των αγαπημένων σας κατοικίδιων, γιατί με τη βούρτσα Mini Turbo μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να τα απομακρύνετε από τον καναπέ και τα μαξιλάρια σας. Παράλληλα, μπορείτε να διατηρήστε τον αέρα στο σπίτι σας καθαρό, χάρη στο σύστημα φίλτρου Allergy H13, που παγιδεύει >99,9% των σωματιδίων της ψιλής σκόνης, συμπεριλαμβανομένης της γύρης, των τριχών των κατοικίδιων και των ακάρεων σκόνης, ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.