Αθηνά Οικονομάκου: Το εντυπωσιακό σπίτι της με 70s επιρροές!

0

Η Αθηνά Οικονομάκου, αν και έχει μια πολυάσχολη καθημερινότητα ως ηθοποιός, influencer, επιχειρηματίας, σύντροφος και μητέρα, καταφέρνει να οργανώνει τέλεια τον χρόνο της, αφήνοντας περιθώρια για προσωπικές στιγμές ξεκούρασης. Παρόλο τις αμέτρητες εξωστρεφείς δραστηριότητες και την φροντίδα δύο αξιαγάπητων παιδιών, βρίσκει τρόπο να διατηρεί την ισορροπία, υπογραμμίζοντας τη σημασία των μικρών πραγμάτων που κάνουν τη διαφορά.

Το μποέμ γούστο της αντανακλάται και στη διακόσμηση του σπιτιού της, με επιρροές από τη δεκαετία του ’70. Η ζεστασιά των ζωηρών χρωμάτων και των γεωμετρικών διακοσμητικών και επίπλων εμπλουτίζει τον χώρο, δημιουργώντας μια τέλεια αρμονία με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους followers δίνοντας έμπνευση. Εάν σου αρέσει κι εσένα η δεκαετία του ’70 στη διακόσμηση του σπιτιού, μπορείς να πάρει μερικές πολύ καλές ιδέες.

Χωρίς να φαίνεται «φορτωμένο», τα διακοσμητικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και συνδυασμένα ώστε να δημιουργούν μια cozy, ισορροπημένη ατμόσφαιρα που πραγματικά ζηλεύουμε.

Δείτε το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.