Αξέχαστες καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα wearable Bluetooth ηχεία της Polaroid

0

Δε χρειάζονται ιδιαίτερα επιχειρήματα για να κατανοήσει κανείς τις δυνατότητες που μας δίνουν πλέον τα φορητά ηχεία Bluetooth. Η μουσική άλλωστε είναι τρόπος έκφρασης και αποτελεί απαραίτητο συστατικό για κάθε επιτυχημένη καλοκαιρινή «εξόρμηση» στην παραλία ή για κάθε συγκέντρωση που περιλαμβάνει καλή παρέα και απομάκρυνση από την απαιτητική καθημερινότητα. Οι προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλές. Αξίζει όμως να γνωρίσεις τα επαναστατικά wearable ηχεία της Polaroid, που έρχονται να κάνουν όντως τη… διαφορά στην κατηγορία.


Η Polaroid δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ούτε προκαλεί απορία η είσοδός της στη μουσική, αφού το brand είναι συνυφασμένο με τη βαθιά αγάπη και το σεβασμό για τη μουσική κουλτούρα. Η νέα σειρά φορητών ηχείων Polaroid Music όμως που λάνσαρε πρόσφατα αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, αφού τα εξαιρετικά της χρώματα και η πρακτικότητα στη χρήση κλέβουν την παράσταση από την πρώτη ματιά. Η Polaroid φαίνεται να είναι αποφασισμένη να κατακτήσει, εκτός από τον κόσμο της φωτογραφίας, και τον κόσμο της μουσικής, δημιουργώντας προϊόντα που εμπνέουν και ενισχύουν τη δημιουργικότητα.

Εκτός από τα έντονα χρώματα που μαγνητίζουν το βλέμμα, τα φορητά ηχεία Bluetooth της σειράς είναι παιχνιδιάρικα και με ρετρό φουτουριστικό σχεδιασμό. Διαθέτουν, μάλιστα, το κλασικό κόκκινο κουμπί – κληρονομιά από την στιγμιαία φωτογραφία, που παραπέμπει στο διάσημο κόκκινο κουμπί κλείστρου της κάμερας. Τα τρία μοναδικά μοντέλα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χρήστη και υπόσχονται αξέχαστες μουσικές στιγμές. Ας τα γνωρίσουμε!

P1: Το πιο φορητό ηχείο της Polaroid

 

Πρόκειται για ένα μοναδικό ηχείο που τοποθετείται παντού με το μπρελόκ – γάντζο. Το wearable Bluetooth ηχεία P1 συνδυάζει την απλότητα, το παιχνίδι και τα έντονα χρώματα. Ο χρήστης μπορεί να αγγίξει δύο ηχεία μαζί και να δημιουργήσει μια καθηλωτική στερεοφωνική ακρόαση με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

P2: Μικρό…αλλά δυνατό!

Αποτελεί το πιο wearable ηχείο της Polaroid. Είναι δύο φορές πιο ισχυρό από το Polaroid P1 και μεταφέρεται εύκολα πάντα και παντού. Το ηχείο Polaroid P2 λειτουργεί με όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής Polaroid Music, επιτρέποντας στο χρήστη να αναπαράγει τις αγαπημένες του λίστες μόνο με μια περιστροφή του αναλογικού επιλογέα. Και σε αυτή την περίπτωση, ο συνδυασμός ηχείων προσφέρει μεγαλύτερη ένταση.

P3: Τέρμα τα γκάζια!


Εδώ έχουμε το πιο iconic ηχείο της Polaroid με LED οθόνη 200mm. Το Polaroid P3 ξεχωρίζει πραγματικά, φέρνοντας ενέργεια boombox με τα ρετρό-φουτουριστικά του vibes. Η μεταλλική του λαβή το κάνει ακόμα πιο φορητό. Διαθέτει επίσης την πλήρη λειτουργικότητα της εφαρμογής Polaroid Music, που σημαίνει εύκολη ρύθμιση των αγαπημένων μουσικών καναλιών και μετακίνηση με τον αναλογικό επιλογέα. Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 ηχεία P3 μεταξύ τους ασύρματα (pair) για στερεοφωνική ακρόαση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο damkalidis.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.