Τα 5 χρωματιστά μπάνια που θα λατρέψετε

0

Από το απαλό γαλάζιο στο φλογερό κόκκινο, τα χρώματα πάντα προκαλούν συναισθήματα. Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας μπάνια που λατρέψαμε και εμπνευστείτε για το δικό σας μπάνιο σύμφωνα με εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση σας.

1

Δροσερό γαλάζιο. Τα πλακάκια στους τοίχους της ντουζιέρας έχουν επιλεγεί με τέτοιο τρόπο στο συγκεκριμένο μπάνιο ώστε να θυμίζει θάλασσα. Επιπλέον το ξύλινο πάτωμα σε γαλάζιο χρώμα είναι μια καταπληκτική επιλογή.

 

2

Και όμως το μαύρο είναι ένα καταπληκτικό χρώμα και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και στο μπάνιο. Αν φυσικά προσθέσετε και κάποιους τόνους χρυσού και έναν ολόλευκο νιπτήρα τότε το μπάνιο σου θα είναι ένας χώρος που όλοι θα λατρέψουν. Για έξτρα ομορφιά τοποθέτησε μερικά μοβ λουλούδια όπως στη φωτογραφία.

3

Το συγκεκριμένο φυσικά και δεν είναι χρώμα αλλά ταπετσαρία. Είναι αρκετά ρουστίκ και θυμίζει παραμύθι. Το άσπρο μπλε χρώμα κυριαρχεί παντού ακόμα και στις πετσέτες. Φυσικά τα ξύλινα έπιπλα υπάρχουν στον χώρο για να δημιουργήσουν την απόλυτη αντίθεση.

4

Οι μεγάλες ρίγες. Οι συγκεκριμένες ρίγες θυμίζουν κυριολεκτικά παραλία αν μάλιστα παρατηρήσεις και τους αστερίες όπου βρίσκονται πάνω από την τουαλέτα. Είναι να μη λατρεύεις το συγκεκριμένο μπάνιο μετά;

6

Μπορεί η ταπετσαρία εκτός από κόκκινη να έχει και έντονα σχέδια όμως αυτό δεν ενόχλησε καθόλου τον designer ώστε να τοποθετήσει έναν επίσης έντονο καθρέπτη πάνω από τον νιπτήρα κάνοντας το αποτέλεσμα μοναδικό.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.