Μπορείς και εσύ να ανάψεις τα φώτα σε αυτό το σπίτι στην Αλάσκα

0

Ένα ζευγάρι στο Fairbanks της Αλάσκα είχε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και κυρίως δημοκρατική ιδέα. Ο Ken Woods, ο οποίος εργάζεται στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, και η σύζυγός του Ρεβέκκα έχουν ξοδεύουν αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια προκειμένου να τελειοποιήσουν τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στο σπίτι τους. Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά το ότι δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Διαδίκτυο να παίξουν με τα φωτάκια του συγκεκριμένου σπιτιού.

Όλο το  light show της οικογένειας όπως το ονομάζουν ελέγχεται από τον οποιονδήποτε τύχει να προσγειωθεί στην ιστοσελίδα τους από όλη την Γη. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κλικ και να ανάψουν ή να απενεργοποιήσουν το στεφάνι ή τα φώτα γύρω από το γκαράζ. Υπάρχουν 11 διαφορετικά σημεία για να επιλέξουν.

Ενώ αρκετοί θα ζαλίζονταν στη σκέψη μιας τέτοιας ιδέας ο Γουντς σημειώνει ότι το σπίτι του είναι αρκετά απομονωμένο και έτσι δεν υπάρχουν ακόμη καταγγελίες. Και ενώ το παιχνιδιάρικο έργο αυτό θα μπορούσε να ενοχλήσει την ίδια την οικογένεια ο Γουντς λέει πως έχει συνηθίσει τα φώτα να αναβοσβήνουν συνεχώς.

Θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ; Μπες στη σελίδα τους και δοκίμασε να ανάψεις ή να σβήσεις όλα τα φώτα. 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.