Χαθήκαμε στο OLED τούνελ της LG με τις 216 οθόνες και τα 450.000.000 pixels!

0

Η δυτική είσοδος του LG booth στην IFA 2016 ήταν σίγουρα από τις πιό εντυπωσιακές της έκθεσης… Το «OLED tunnel» ταξίδευε όποιον το διέβαινε σε απέραντους γαλαξίες αστεριών και χρωμάτων, απ’όπου δε θέλαμε να βγούμε ποτέ!

lg oled tunnel (3)

Το tunnel αποτελείται από 216 curved OLED οθόνες 55 ιντσών της LG και συνολικά ο θεατής απολαμβάνει σχεδόν μισό δις pixels (447.897.600 για την ακρίβεια) μπροστά στα μάτια του. Έχει 5 μέτρα ύψος, 7,4 μέτρα πλάτος και 15 μέτρα μήκος, ενώ οι τυχεροί που βρέθηκαν σε αυτό με… κλειστές της κουρτίνες, απλά μαγεύτηκαν από το θέαμα.

lg oled tunnel (4)

Στις οθόνες του OLED tunnel απολαύσαμε το φαινόμενο Αurora Borealis (Βόρειο Σέλας) στην Ισλανδία, το οποίο η Sony κατέγραψε χρησιμοποιώντας 14 8K κάμερες, αλλά και πλάνα από τα οικοσυστήματα του βυθού και στιγμιότυπα από το διάστημα. Ωστόσο, ήταν κάτι μάλλον… αναμενόμενο, καθώς η LG διαθέτει ιστορία στα εντυπωσιακά installations σε μεγάλες εκθέσεις, με τη θολωτή εγκατάσταση OLED της εταιρείας στην έκθεση CES 2016 να  λαμβάνει με το βραβείο “Red Dot Award” στην κατηγορία “Spatial Communication”

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.