Creative Live! Cam Sync 1080p: «H web cam που ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού»!

0

Την Creative μπορεί να την έχουμε συνδέσει με προϊόντα ήχου που έχουν γράψει τεράστια ιστορία στο κόσμο του computing και αποτελούν δέλεαρ για κάθε audiophile. Όμως η εταιρεία από την Ταιβάν, έχει πολλά ακόμη πρωτοποριακά προϊόντα στη φαρέτρα της, τα οποία ξεφεύγουν από τα στενά όρια του ήχου. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Creative Live! Cam Sync 1080p, μια Full HD webcam που μπορεί να προσαρτηθεί στο άνω τμήμα οποιουδήποτε monitor ή στο display ενός laptop εύκολα και απλά. Η πρόταση της Creative προσφέρει μια ασυναγώνιστα cool κι άνετη εμπειρία χρήσης, η οποία δύναται να απογειώσει τα online meetings ή τα Zoom και Skype call σας, τώρα που ως γνωστόν έχουν γίνει «καθημερινότητα», αλλά και «ανάγκη» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Φυσικά, η Creative Live! Cam Sync κάνει πολλά περισσότερα, καθώς είναι ιδανική τόσο για video streaming στο Twitch ή στο YouTube, όσο για τηλεκπαίδευση, αλλά και ψυχαγωγία.

Για μια ακόμη φορά το R&D team της Creative ξόδεψε άπειρη αγάπη και μεράκι για τον σχεδιασμό της εν λόγω webcam. Οι κομψές και λιτές minimal σχεδιαστικές γραμμές της, την κάνουν να «δένει» άψογα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο κι εάν την τοποθετήσετε, είτε πρόκειται για το γραφείο ή το σπίτι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή δεν χρειάζεται να είναι κάποιος tech guru για να καταλάβει την υψηλή ποιότητα κατασκευής, καθώς κάθε λεπτομέρεια της έχει προσεχθεί στο μέγιστο βαθμό! Το mounting clip μπορεί να προσαρτηθεί άνετα σε κάθε οθόνη laptop ή desktop, δίνοντας σας τη δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών και κάθετης διάταξης που φτάνει τις 30 μοίρες. Πραγματικά, δεν υπάρχει γωνία κλήσης που η webcam της Creative να σας βγάλει ασπροπρόσωπους, ενώ στα plus της είναι ότι μπορεί να στερεωθεί και σε τρίποδο.

Και επειδή πάντοτε οι hackers… παραμονεύουν και έχουν το κακό συνήθειο να εισβάλλουν ακόμη και στην κάμερα σας, το κάλυμμα που διαθέτει θα σας επιτρέψει να έχετε πάντοτε τον έλεγχο (και χωρίς ενοχλητικούς και απρόσκλητους επισκέπτες). Μάλιστα, ο ρόλος του καλύμματος είναι διπλός, καθώς από τη μια προστατεύει από τους hackers και από την άλλη προστατεύει από τη σκόνη και τα αιωρούμενα σωματίδια, τα οποία μπορεί να προσκολληθούν πάνω στον φακό. Έτσι λοιπόν νιώθετε ασφαλείς κάθε ώρα και στιγμή!

Ένα από τα στοιχεία που αμέσως θα παρατηρήσει ακόμη και ο πιο αρχάριος χρήστης, είναι ότι η Creative Live! Cam Sync παρέχει τεράστια απλότητα στη χρήση, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον εγκατάσταση driver και λειτουργεί αμέσως όταν συνδέεται σε μια διαθέσιμη θύρα USB-A σε PC ή Mac. Βέβαια δεν είναι μόνο τα παραπάνω που την καθιστούν τόσο ξεχωριστή, καθώς η εικόνα σας παρουσιάζεται super smooth και γεμάτη λεπτομέρεια. Σε αυτό βοηθάει σημαντικά άλλωστε τόσο ο ευρυγώνιος φακός (FoV 77 μοιρών) που αφανίζει οποιαδήποτε υπόνοια παραμόρφωσης, όσο και το γεγονός ότι είναι πιστοποιημένη με βάση το πρότυπο UVC, το οποίο ουσιαστικά την κάνει συμβατή με όλα τα γνωστά video conferencing applications. Φυσικά και στον ήχο, η Creative Live! Cam Sync παίρνει δέκα με τόνο, καθώς τα dual built-in μικρόφωνα αντιλαμβάνονται με μεγαλύτερη πιστότητα τον ήχο της φωνής σας και τον διαχωρίζουν από τους ήχους του περιβάλλοντος, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να υψώνετε την ένταση της φωνής σας για να ακουστείτε.

Ενσωματώνοντας εντυπωσιακά high tech χαρακτηριστικά, μοναδική ποιότητα εικόνας, απίθανη άνεση στη χρήση, εξαιρετική ασφάλεια και προσιτή τιμή (θα την βρείτε στα 49.99 ευρώ) , η νέα webcam της Creative είναι απλώς… «must-have»!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.