Crystal Audio CASB240: «Ευελιξία και καινοτομία στο… maximum»!

0

Ένα soundbar αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας ψυχαγωγίας που μπορεί να προσφέρει ένα home cinema ή μια Smart TV που συνδέεται με την τελευταία next-gen κονσόλα σας. Από τη στιγμή άλλωστε που και λόγω… έλλειψης χώρου το εσωτερικό κάθε Smart TV δεν επιτρέπει και την προσθήκη ενός πιο ισχυρού συστήματος ήχου, τότε μια ηχόμπαρα σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, αναβαθμίζοντας κάθε πτυχή της διασκέδασης σας! Η Crystal Audio, η οποία έχει συνδεθεί με την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής στα audio-based προϊόντα της, μας προτείνει την CASB240, το soundbar που δίνει άλλη διάσταση στην έννοια του ευέλικτου design!

To πρώτο πράγμα που αμέσως μπορεί να διαπιστώσει κάθε φανατικός audiophile με το CASB240 είναι ότι, το εν λόγω εξαιρετικά κομψό soundbar μπορεί να «σπάσει» σε δύο κομμάτια, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο δύο δορυφορικά stereo ηχεία σε κάθετη διάταξη, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στα πλαϊνά τμήματα κάθε τηλεόρασης, σε συνεργασία φυσικά με ένα πανίσχυρο subwoofer υψηλής ισχύος! Με αυτόν τον καινοτόμο τρόπο μπορείτε να διαμορφώσετε το soundbar της Crystal Audio, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο κάθε χώρος, αλλά και με βάση το προσωπικό σας γούστο. Είτε επιλέξετε την «κλασική» οριζόντια διάταξη, είτε αποφασίσετε να «χωρίσετε» την CASB240 σε δύο ηχεία για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα, ο εντυπωσιακά κρυστάλλινος ήχος με τα βαθιά μπάσα, αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της ξεχωριστής πρότασης που φέρει την ποιοτική υπογραφή της Crystal Audio.

H συνολική ισχύς του soundbar της Crystal Audio αγγίζει τα 240W, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε με άνεση να δημιουργήσετε μια απίθανη κινηματογραφική εμπειρία ήχου σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού κι εάν το τοποθετήσετε. Από τη στιγμή που το απίστευτο “active” μπάσο φτάνει μέχρι τα 45Hz και ο ενσωματωμένος ενισχυτής δίνει το απαραίτητο boostάρισμα στον ήχο, το μόνο σίγουρο είναι ότι με έναν τόσο ρεαλιστικό ήχο δεν θα θέλετε με… τίποτα να χαμηλώσετε την ένταση, καθώς το CASB240 έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει κάθε σημείο του χώρου. Η εξελιγμένη πρόταση της Crystal Audio δημιουργήθηκε για να καλύπτει κάθε… σενάριο από την κινηματογραφική βραδιά της νέας superhero ταινίας της Marvel μέχρι ατελείωτο binge-watching και την playlist που παίζει στο party γενεθλίων σας.

Άλλωστε, το soundbar της Cryatal Audio μπορεί εύκολα να συνδεθεί πανεύκολα με ασύρματο τρόπο με κάθε συσκευή, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε εκπληκτικό ήχο χωρίς καλώδια. Φυσικά, το CASB240 διαθέτει θύρα USB, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε με χαρακτηριστική ευκολία ένα stickάκι και να απολαύσετε τα μουσικά σας αρχεία εύκολα και απλά, ενώ παράλληλα το soundbar της Crystal Audio έρχεται με οπτική θύρα και AUX Input που σας επιτρέπει να συνδέσετε οποιαδήποτε πηγή ήχου. Τέλος, το εξελιγμένο soundbar της Crystal Audio μπορείτε να το χειριστείτε και από απόσταση χρησιμοποιώντας το ασύρματο τηλεχειριστήριο για ακόμη περισσότερη άνεση και ευκολία.

Ευελιξίατεχνολογική υπεροχή, υψηλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά όλα αυτά με την εκπληκτική ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα audio προϊόντα της Crystal Audio. Όλα αυτά σε κυριολεκτικά… ασυναγώνιστη τιμή! Χωρίς αμφιβολία, για μια ακόμη φορά η Crystal Audio βάζει πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των soundbars.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.