Υλικά
Για τη ζύμη
175g ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
175g μαύρη ζαχαρη
3 αυγά
140g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
15g Κακάο Σκόνη
25g γάλα σε σκόνη
3 κγ πλήρες γάλα
Για το frosting
150g ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
375g ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
25g γάλα σε σκόνη
3 κγ πλήρες γάλα
Για τη διακόσμηση
Maltesers
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και σε ένα μιξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Σειρά έχουν τα αυγά, το αλεύρι, η σκόνη κακάο και το γάλα σε σκόνη προσθέτοντας το γάλα μέχρι το αποτέλεσμα να είναι ομοιογενές. Απλώνουμε το μείγμα στις θήκες για τα cupcakes και ψήνουμε για 20 λεπτά.
Για το frosting χτυπάμε το βούτυρο για μερικά λεπτά και προσθέτουμε παράλληλα τη ζάχαρη άχνη χτυπώντας για 4 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το γάλα σε σκόνη και χτυπάμε για πέντε λεπτά μέχρι να γίνει σαντιγί. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα cupcakes και διακοσμούμε.