Τεχνολογία και αισθητική συναντώνται στη συνεργασία LG και Interni Moda Bagno

0

Η LG Electronics (LG) και το κατάστημα οικιακού σχεδιασμού και επίπλων Interni Moda Bagno, προχώρησαν σε μία πρωτοποριακή συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας το κατάστημα έχει την ευκαιρία να τοποθετήσει στο χώρο του για όλο το έτος την κορυφαία LG OLED Gallery TV.

Η LG OLED Gallery TV, χάρη στα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και το μοναδικά λεπτό design της, εναρμονίζεται πλήρως με την αισθητική του Interni Moda Bagno, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί με απόλυτη εφαρμογή στον τοίχο, παραπέμποντας έτσι σε πραγματικό έργο τέχνης. Επιπλέον, η OLED Gallery TV που έχει επιλεχθεί για τη συνεργασία με το γνωστό κατάστημα design, διαθέτει την ειδική βάση στήριξης Gallery Stand, η οποία δημιουργεί ακόμα περισσότερες επιλογές τοποθέτησης, σε κάθε σημείο του σπιτιού. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία Gallery Mode, η LG OLED Gallery TV έχει πρόσβαση σε χιλιάδες διάσημα έργα τέχνης, τα οποία μπορεί να προβάλει ιδανικά, χάρη στην OLED τεχνολογία, που εγγυάται απίστευτη ποιότητα εικόνας, με ιδανική πιστότητα χρωμάτων. Για αυτό τον λόγο η LG OLED Gallery TV αποτελεί την ιδανική επιλογή για να πλαισιώσει το χώρο του καταστήματος Interni Moda Bagno, που αντιπροσωπεύει την επιτομή του στυλ και της κομψότητας στο πεδίο της εσωτερικής διακόσμησης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, μια ειδική ομάδα staging, θα χρησιμοποιήσει ως έμπνευση την LG OLED Gallery TV για να σχεδιάσει και υλοποιήσει μοναδικές και αυθεντικές συνθέσεις χώρων, αξιοποιώντας έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης του καταστήματος. Στόχος είναι η δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας που θα συνδυάζει τεχνολογία και αισθητική, και η οποία θα λειτουργεί ως πόλος έλξης για κάθε επισκέπτη.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.