Διακόσμηση 2024: Οι 5 τάσεις που αναβιώνουν!

0

Το 2024, μια αναβίωση των προηγούμενων τάσεων είναι η αναμόρφωση της διακόσμησης στο σπίτι, υπόσχεται να φέρει μια νέα και βελτιωμένη συστροφή σε οικεία εμφάνιση.

Ταπετσαρίες

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προβλέπουν την αναζωπύρωση της ταπετσαρίας ως βασικό στοιχείο, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες σχεδίασης και διευκολύνεται από επιλογές ξεφλουδίσματος για εύκολη εγκατάσταση, τροφοδοσία ακόμη και για ενοικιαστές.

Κουζίνα-τραπεζαρία

Μια άλλη αξιοσημείωτη επιστροφή είναι η κουζίνα και η τραπεζαρία μαζί. Με τις οικογένειες να παραλείπουν τις επίσημες τραπεζαρίες, οι ευρύχωρες κουζίνες φιλοξενούν πλέον γωνιές πρωινού ή δεξιώσεις, παρέχοντας έναν ιδανικό καμβά για δημιουργικές σχεδιαστικές εκφράσεις. Μπορείτε να εμφυσήσετε προσωπικότητα σε αυτούς τους χώρους μέσα από πολύχρωμους τοίχους, μοναδικά αξεσουάρ και ποιοτικά μαγειρικά σκεύη.

Παλ αποχρώσεις

Τα σιωπηλά χρώματα είναι έτοιμα να αντικαταστήσουν τις ζωντανές αποχρώσεις, δημιουργώντας ζεστές και φιλόξενες γωνιές. Αναμένεται η αναζωπύρωση των απαλών τόνων, προσφέροντας μια ευέλικτη παλέτα που κυμαίνεται από το Cozy έως το Chic. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις, ειδικά για ντουλάπια και επένδυση, κερδίζουν επίσης έδαφος.

Grandma-Chic

Η Grandma-Chic, μια εξέλιξη του στυλ της Grandmillennial, αναδύεται με μια πιο εξελιγμένη αισθητική. Άνετοι χώροι διακοσμημένοι με διακριτικά μοτίβα και λασπώδη χρώματα, ενσωματώνοντας στοιχεία όπως το δάπεδο από σκακιέρα με μια εκλεπτυσμένη πινελιά, είναι στο επίκεντρο.

Ρετρό στοιχεία

Τα σχέδια της δεκαετίας του ’80 και της δεκαετίας του ’90, κάνουν μια τολμηρή επιστροφή. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αγκαλιάζουν περίπλοκα διακοσμητικά στοιχεία και μίξη μοτίβων, παίρνοντας στοιχεία από το παρελθόν και εμποτίζοντας τους σύγχρονους χώρους με μια νότα νοσταλγίας. Αυτή η τάση δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και εύκολα αγκαλιάζεται μέσω έργων DIY, ευθυγραμμιζόμενη με το προσιτό και δημιουργικό πνεύμα που συναντάμε συχνά σε πλατφόρμες όπως το TikTok.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.