Διαλέξτε διακόπτες για όλο το σπίτι πανεύκολα με το εργαλείο της Hager!

0

Η επιλογή διακοπτών και πριζών για όλα τα δωμάτια του σπιτιού μπορεί να είναι πονοκέφαλος, αφού μιλάμε για τοίχους με διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές ανάγκες ηλεκτρολογικές και διαφορές στην τοποθέτηση. Ωστόσο, πλέον υπάρχει εύκολος τρόπος να τα συγκεντρώσετε όλα σε ένα σημείο, να τα οργανώσετε άριστα και να επιλέξετε ακριβώς το συνδυασμό που σας ταιριάζει, πριν προχωρήσετε στην αγορά!

hager διακοπτες (2)

Το Berker Configurator της Hager σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα «σπίτι» και μέσα σε αυτό όσα «δωμάτια» θέλετε! Στο κάθε δωμάτιο μπορείτε να προσθέσετε με λίγα κλικ όσους διακόπτες και πρίζες θέλετε, μαζί με τα πλαίσιά τους, επιλέγοντας από δεκάδες στυλ και χρώματα!

hager διακοπτες (4) hager διακοπτες (3)

Φτιάξαμε για δοκιμή το «Cool Home» μας και προσθέσαμε σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο! Φυσικά σε διαφορετικά χρώματα, στο σαλόνι θέλαμε διακόπτες φώτων και ρολών, πρίζες τηλεφώνου, ανιχνευτή κίνησης και θερμοστάτη, στην κουζίνα πρίζες ασφαλείας και στο μπάνιο μας ρύθμιση φώτων με ροοστάτη! Μπορείτε να προσθέσετε όσα δωμάτια θέλετε, σε όσα σπίτι θέλετε και στο τέλος τα βλέπετε συγκεντρωτικά, μαζί με τα υλικά που απαιτούνται και το κόστος τους. Μπορείτε, έπειτα, να αφαιρέσετε εύκολα ότι δε χρειάζεστε και με ένα κουμπί, έτοιμη η παραγγελία σας!

hager διακοπτες (1)

Αν είστε από αυτούς που… αργούν να αποφασίσουν, απλώς αποθηκεύετε το σπίτι σας και σας δίνεται ένας ειδικός κωδικός με τον οποίο μπορείτε να το έχετε ξανά διαθέσιμο, όποτε επισκεφθείτε το site!

hager διακοπτες (6)

Δείτε το Berker configurator της Hager στο http://gr.hager-configurator.com/app και φτιάξτε το δικό σας συνδυασμό ηλεκτρολογικών για το σπίτι των ονείρων σας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.