Πως να δημιουργήσεις ένα πολυτελές studio

0

Αν υπάρχει ένα διαμέρισμα όπου δεν θα ήθελα να μείνω ποτέ, αυτό είναι το studio. Συχνά, το ενοίκιο είναι πάρα πολύ χαμηλό για αυτό και οι περισσότεροι το επιλέγουν όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει έλλειψη ελεύθερου χώρου. Ένας τέτοιος χώρος θα πρέπει να είναι χαλαρωτικός αλλά και αναζωογονητικός. Και πως θα το πετύχεις αυτό;

1. Γήινες και λαμπερές πινελιές.

Αυτό το μικρό μυστικό είναι κατάλληλο και για το υπνοδωμάτιο αλλά και για το καθιστικό. Ακόμα και με τη χρήση μιας αφαιρούμενης ταπετσαρίας το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι το μέγεθος δεν είναι το παν.

7

2. Χωρίστε τον χώρο.

Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε τα διαφορετικά δωμάτια, ακόμη και αν πρόκειται για ένα δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια θέση για το σαλόνι (καναπές/τραπεζάκι) καθώς και ένα μέρος όπου θα μπορείτε να καθίσετε και να δουλέψετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θυσιάζετε το υπνοδωμάτιο.

2

3. Διαφορετικό μπάνιο.

Παρόμοια διακόσμηση με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού θα πρέπει να έχει και το μπάνιο όπου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την γήινη αλλά και τη glam ατμόσφαιρα του διαμερίσματος.

3

4. Επιχείρηση wall art.

Λατρεύουμε το wall art,είναι αφαιρούμενο και μπορούμε να το κρεμάσουμε και μόνοι μας. Ακόμα μπορούμε να το τοποθετήσουμε σε έναν τοίχο και όχι σε όλο το δωμάτιο γιατί θα φανεί αρκετά κουραστικό.

1

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.