Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας στα Praktiker!

0

Το Φθινόπωρο είναι περίοδος αλλαγών, γι’ αυτό και αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε τον χώρο σας και να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο υπέροχο καταφύγιο για όλη την παρέα ή την οικογένεια. Τα Praktiker, με τον Κατάλογο Σπιτιού και Διακόσμησης, υπόσχονται να σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση αλλά και καθοδήγηση για να ανανεώσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, κάνοντας μικρές έξυπνες αλλαγές ή ολοκληρωτικές ανακαινίσεις.

Φροντίζετε και εμπλουτίζετε το φοιτητικό σας σπίτι; Μετακομίζετε με την οικογένεια σας; Θέλετε να δώσετε μία νέα πνοή στο αγαπημένο σας δωμάτιο; Στις 148 σελίδες του Καταλόγου, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα έπιπλα και φωτιστικά, είδη διακόσμησης, κατάλληλα για κάθε στυλ και budget, που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο σας. Έπιπλα για το καθιστικό και την τραπεζαρία, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο, είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, λευκά και οικιακά είδη, ηλεκτρικές συσκευές, μαξιλάρια σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια και άλλα πολλά σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να κάνετε τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς. Για να οργανώσετε την αναζήτησή σας, στην ενότητα index θα βρείτε συγκεντρωμένα ανά κατηγορία όλα τα  προϊόντα, ενώ στο praktiker.gr και στα 16 καταστήματα θα βρείτε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία. Ιδιαίτερα στα καταστήματα μπορείτε  να ζητήσετε τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας Praktiker για να σας καθοδηγήσει στις αγορές σας και να σας προτείνει προσωποποιημένες λύσεις.

Και αν χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση ή βοήθεια, από την οργάνωση και τη διακόσμηση μέχρι και την ολοκληρωτική ανακαίνιση του σπιτιού σας, οι interior Experts η εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών της Praktiker, είναι εδώ! Έμπειροι διακοσμητές, αρχιτέκτονες και μηχανικοί είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον σχεδιασμό του χώρου σας, προσαρμόζοντας προτάσεις στις προτιμήσεις σας και δίνοντάς σας λύσεις που ξεπερνούν ακόμη και τις προσδοκίες σας.

Εάν βέβαια είστε τύπος DIY, τα Spitips της Praktiker σας δίνουν τις καλύτερες ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα, μέσα από απλά βήματα τις πιο χρήσιμες κατασκευές, ανακαλύπτοντας τον τρόπο βήμα-βήμα.

Η Praktiker βρίσκεται δίπλα σας με μοναδικές υπηρεσίες, προσφέροντας ευελιξία με:

  • Επιλογή του τρόπου αγοράς που σας εξυπηρετεί, μέσω των καταστημάτων, του e-shop ή με τηλεφωνική παραγγελία
  • Παραλαβή προϊόντων από το κατάστημα που επιθυμείτε σε όλη τη χώρα, ανεξαρτήτως καταστήματος αγοράς
  • Συναρμολόγηση επίπλων με ραντεβού, σε χρόνο που σας εξυπηρετεί
  • Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 199€
  • Έως και 24 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 50€

Περισσότερες πληροφορίες στο praktiker.gr!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.