Δείτε την αποθήκη του 1960 που έγινε ένα απίστευτο σπίτι

0

Η Zen Architects έκανε μία εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε μία αποθήκη στην Μελβούρνη, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Τα μπόλικα αυτού του χώρου που στήθηκε το 1960 έδωσε την ευκαιρία στο design στούντιο να πειραματιστεί, την ίδια ώρα όμως άφησε πολλά στοιχεία ατόφια από το παλιό κτίριο.
Το υπέροχο ξύλινο deck ενώνει τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού με την αυλή και αποτελεί το σημείο αναφοράς, μαζί φυσικά με την open space αισθητική που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο design της αγνώριστης αποθήκης. Οι τεράστιοι τοίχοι-παράθυρα αφήνουν ακόμα περισσότερο φως να μπει μέσα, κάνοντας το εσωτερικό να λάμπει απ’ άκρη σ’ άκρη. Η μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία είναι εντυπωσιακή, όπως και τα πολύχρωμα φωτιστικά που κρέμονται από πάνω της. Θα μένατε σ’ ένα τέτοιο χώρο; Εμείς σίγουρα.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!