Δυναμική παρουσία των λευκών συσκευών της Candy στην IFA 2019!

0

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τεχνολογίας IFA 2019, βρεθήκαμε και στο αχανές περίπτερο (3.000τ.μ.) του Haier Group, το οποίο περιλαμβάνει τα Haier, Hoover και Candy brands. Οι βλέψεις του ομίλου για την Ευρώπη είναι υψηλές (καθώς στις υπόλοιπες ηπείρους απολαμβάνει υψηλα μερίδια αγοράς) και παρακάτω θα δείτε δύο από τις νέες τεχνολογίες της Candy που τράβηξαν την προσοχή μας…

 

Πρώτη μας «στάση» ήταν στον τομέα των πλυντηρίων, στα οποία η Candy έχει μακρόχρονη παράδοση. Μετά από την πολύ επιτυχημένη «Bianca», το Rapido φαίνεται πως θα είναι το επόμενο σημαντικό μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, σχεδιάστηκε για να πλένει τα ρούχα αποτελεσματικά και γρήγορα. Μάλιστα, κατά δήλωση των ανθρώπων της εταιρείας, το 65% των χρηστών επιλέγουν κάποιο «γρήγορο» πρόγραμμα για την πλύση των ρούχων τους, έτσι, η λύση που σκέφτηκαν ήταν να ενσωματώσουν 9 διαφορετικά, γρήγορα προγράμματα στo Rapido.

candy (3)

Επιπλέον, για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν ακόμα και μεταξύ αυτών των 9 προγραμμάτων, δημιούργησαν την πλατφόρμα Snap ‘n’ Wash. Ουσιαστικά απλώς φωτογραφίζετε με το κινητό σας τη… στοίβα με τα ρούχα και η εφαρμογή της Haier την αναλύει με τη βοήθεια AI (η Τεχνητή Νοημοσύνη υπάρχει πλέον σε πολλές κατηγορίες οικιακών συσκευών της Candy) και σας λέει πόσα κιλά είναι, κατά προσέγγιση, από τι είδους υφάσματα αποτελείται και ποιό είναι το ιδανικό πρόγραμμα γι’αυτήν!

candy (2)

Τέλος, το Rapido έχει εξαιρετικά μεγάλο άνοιγμα κάδου (35cm) για ευκολότερη πρόσβαση, αλλά είναι και τοποθετημένος σε μεγάλο ύψος, 70cm από το πάτωμα, ώστε η τοποθέτηση/αφαίρεση των ρούχων να μην είναι πλέον κουραστική.

candy (4)

Τον «connected» προσανατολισμό, όμως, ακολουθούν και οι έξυπνοι φούρνοι της εταιρείας. Ο Candy Smart Oven είναι συνδεδεμένος με το Διαδίκτυο και το smartphone σας και μπορεί να σας βοηθήσει με 200+ συνταγές που διαθέτει στη βάση δεδομένων του, ενώ ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι πως μπορείτε να του «μιλήσετε» (μέσω φωνητικών εντολών στο smartphone σας) και να λάβετε τις αντίστοιχες απαντήσεις, πάνω στον τομέα του φαγητού και της μαγειρικής, φυσικά! Προφανώς, μπορείτε και να τον ρυθμίσετε εξ’αποστάσεως μέσω φωνητικών εντολών, όσον αφορά τη θερμοκρασία, το είδος ψησίματος κ.λπ.

candy (5) candy (7) candy (6) candy (8)

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.