Είδαμε τα μοναδικά προϊόντα της AVM στην IFA 2023!

0

Η γερμανική AVM είναι μια εταιρεία τεχνολογίας, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στους key players σε ότι έχει να κάνει με τα διαδικτυακά προϊόντα (με εκατομμύρια users σε όλο τον κόσμο να πίνουν νερό στο όνομα Fritz και στο λειτουργικό FritzOS). Όπως αντιλαμβάνεστε αποτελώντας την κορυφαία γερμανική εταιρεία στον τομέα της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την έκθεση IFA που για 99η φορά στην ιστορία της διεξήχθη στο Βερολίνο.

Για μια ακόμη χρονιά όλα τα tech products της AVM παρουσιάστηκαν στο booth της και δεν σας κρύβουμε ότι είχαμε αρκετά νέα entries στο πλούσιο προϊοντικό portfolio της γνωστής εταιρείας. Συγκεκριμένα, το FRITZ!Box 5690 Pro, το οποίο συνδυάζει λειτουργία για οπτική ίνα και DSL σύνδεση σε μια συσκευή. Η εκπληκτική αυτή πανίσχυρη συσκευή πρόκειται για ένα tri-band Wi-Fi router, το οποίο βασίζεται στο νεότευκτο πρότυπο Wi-Fi 7 (οπότε μπορείτε να φανταστείτε για το τι τρελές επιδόσεις μιλάμε)! Φυσικά, τα παραπάνω δεν είναι οι μοναδικές ευχάριστες εκπλήξεις που κρύβει το 5690 Pro, καθώς έρχεται με το ενσωματωμένο Zigbee Smart Home standard, μαζί με υποστήριξη για DECT ULE, το οποίο καθιστά το νέο μέλος της οικογένειας των FRITZ!Box μια ιδανική συσκευή για τον έλεγχο του Smart Home, αποτελώντας ουσιαστικά ένα μίνι κέντρο επιχειρήσεων!

Πέραν του 5690 Pro, τα Fiber μοντέλα (οπτικής ίνας) 5590 και 5530 αποτελούν δύο ακόμα σούπερ αξιόπιστες λύσεις που θα ενθουσιάσουν τους users που επιθυμούν το κάτι παραπάνω από το fiber router τους. Δίνοντας έμφαση στην ευκολία στη χρήση και με τα τακτικά updates του FritzOS, τα συγκεκριμένα fiber optics routers είναι κορυφαία στην κατηγορία τους.

Και οι high-tech εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η AVM παρουσίασε το FRITZ!DECT 350, μια συσκευή που δύναται να αντιληφθεί τα ανοικτά παράθυρα και τις πόρτες στο σπίτι και ανάλογα να ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την θέρμανση ή την ψύξη, κάνοντας τεράστια οικονομία. Επιπλέον, το FRITZ!Smart Gateway πρόκειται να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε ένα πλήρως λειτουργικό smart home, το οποίο θα βασίζεται στην εντυπωσιακή τεχνολογία Matter Smart Home. Επιπλέον, το  FRITZ!Powerline 1240 AX με Wi-Fi 6 είναι η «ενίσχυση» που χρειάζεται κάθε σύγχρονο σπίτι για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του σήμερα. Τέλος, το FRITZ!App έρχεται με πολλές νέες αναβαθμίσεις, κάνοντας τη ζωή του power user απείρως πιο εύκολη και συναρπαστική.

Χωρίς αμφιβολία για μια ακόμη φορά και σε μια ακόμη IFA, η AVM κατάφερε να κλέψει την παράσταση, δικαιολογώντας πλήρως τον τίτλο της κορυφαίας στον κόσμο των routers. Δείτε το booth tour μας για να πάρετε μια γεύση από τα προϊόντα της…

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.