Δείτε το μικροσκοπικό ιαπωνικό σπίτι που ξεχωρίζει με το μακρόστενο design του!

0

Οι Ιάπωνες είναι… τρελοί και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε και αποτυπώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας τους… ακόμη και στο design των σπιτιών τους! Πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα σπίτι στην μακρινή Ιαπωνία, το οποίο πιστέψτε μας ξεχωρίζει για το unique design του, καθώς είναι full… μακρόστενο!


To γεγονός βέβαια ότι είναι μακρόστενο και διαθέτει ένα ομολογουμένως περίεργο τριγωνικό σχήμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει και τους απαραίτητους χώρους, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ως εξαιρετικά ευρύχωρο με τρεις ορόφους που σίγουρα αποδεικνύουν ότι δεν έχει σημασία τόσο η εξωτερική εμφάνιση. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι και η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στο υπόγειο. Ο επάνω όροφος διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός loft, ενώ το εν λόγω σπίτι είναι σχεδιασμένο για να μένει σε αυτό μία οικογένεια τριών ατόμων.

Παρατηρώντας πιο προσεκτικά το μακρόστενο ιαπωνικό σπίτι, η αλήθεια είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό έργο τέχνης, ένα «κομψοτέχνημα» του design που μάλιστα είναι και εξαιρετικά ευρύχωρο και λειτουργικό (ασχέτως εάν δεν του πολυφαίνεται…). Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι το ιαπωνικό design είναι πολύ μπροστά!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.