«Ελάτε σπίτι μας να κάνουμε BeerBQ!»

0

Μια μοναδική έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του καταστήματος Κωτσόβολος στο Περιστέρι το Σάββατο 15 Ιουλίου από τις 11.30 έως τις 14.30. Ένα πραγματικό BeerBQ με τις ψησταριές εξωτερικού χώρου Weber έχει ετοιμαστεί για όλους τους πελάτες του καταστήματος παρέα με τη νέα και δροσιστική Heineken LIGHT!

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία των ψησταριών Weber και να δοκιμάσουν το αποτέλεσμα ψησίματος, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το κατάστημα στις αντίστοιχες ώρες αλλά και να αποκτήσουν 3 αξεσουάρ ψησταριών Weber με όφελος 30%*. Παράλληλα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την κατάλληλη ψησταριά Weber για το σπίτι τους σε έως και 48 δόσεις με τους τόκους χάρισμα** έως τις 31/7/2017 σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.


Η δροσιά της νέας μπύρας Heineken LIGHT και η νοστιμιά των κερασμάτων από τις ψησταριές της Weber ορίζουν τόπο συνάντησης τα καταστήματα Κωτσόβολος για όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!

*Η προσφορά ισχύει για την αγορά αξεσουάρ Weber μόνο για το κατάστημα του Περιστερίου κατά τη διάρκεια του event.

**Οι 48 δόσεις αφορούν σε προσωπικό καταναλωτικό δάνειο τραπέζης ΕΠΕ 0,1608 με επιτόκιο με επιτόκιο 15% μέχρι τις 31/7/2017. Συγκεκριμένα, για τις ψησταριές Weber κάρβουνου ισχύουν έως 24 δόσεις με τους ίδιους όρους.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.