Ένα μπαρ ντύθηκε Super Mario!

0

Η νοσταλγία για τα Super Mario Brothers είναι τεράστια, από τους fans του θρυλικού video game και όχι μόνο. Ήταν θέμα χρόνου να κάνει κάποιος μία design κίνηση αφιέρωμα στο Super Mario και αυτό έγινε σ’ ένα μπαρ στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Washington D.C. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα pop-up bar που στήθηκε μέσα στο χώρο Mockingbird Hill. Και εάν θέλετε να μάθετε πόση επιτυχία είχε αυτή η κίνηση φτάνει να σας πούμε πως οι πελάτες κάνουν πάνω από δύο ώρες για να μπουν μέσα!

Ο χώρος μοιάζει με το καλύτερο όνειρο που βγήκε από τον κόσμο της Nintendo. Οι τοίχοι, η διακόσμηση, τα πάντα θυμίζουν το video game και οι πελάτες σίγουρα το απολαμβάνουν. Όσο προλάβουν βέβαια γιατί το concept θα «κατέβει» στις 15 Απριλίου!

Πάντως είμαστε σίγουροι πως αυτό το μπαρ θα βάλει σε σκέψεις πολλούς μπαμπάδες που θα θελήσουν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο σε παιδικό δωμάτιο. Για να μην πούμε στη μεγάλη κρεβατοκάμαρα κι ας φωνάζει όσο θέλει η σύζυγος!

cherry-blossom-pub-3 cherry-blossom-pub-5 cherry-blossom-pub-8 cherry-blossom-pub-9 cherry-blossom-pub-13 cherry-blossom-pub-14
cherry-blossom-pub-2

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.