Ένα γλυκό σπιτάκι στη Καλιφόρνια

0

Τον τελευταίο καιρό περνώντας από τις διάφορες γειτονιές παρατηρείς φωτάκια να τρεμοσβήνουν και να στολίζουν γιορτινά τα μπαλκόνια των κατοίκων της περιοχής. Στο Highland στη Καλιφόρνια όμως ένα σπίτι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθώς μεταμορφώθηκε τελείως. Έτσι, η καλλιτέχνης Christine McConnell άλλαξε ολόκληρο το σπίτι των γονιών της σε ένα τεράστιο σπίτι που μας θυμίζει την ιστορία του Χάνσελ και της Γκρέτελ.

2

Πριν λίγο καιρό η ίδια είχε φτιάξει ένα σπίτι με άκρως halloween στυλ. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο έγινε αντικείμενο συζήτησης για πολλούς και έτσι η καλλιτέχνης αποφάσισε πως τα Χριστούγεννα θα ήταν η τέλεια ευκαιρία για να γίνει ακόμα πιο δημιουργική. Όπως αναφέρει η ίδια πάντα στολίζει το σπίτι τα Χριστούγεννα αλλά πάντα επιμένει να το κάνει παραδοσιακά και όχι τόσο εντυπωσιακά όπως αυτή τη φορά.

3

Πηγή έμπνευσης της ήταν η ιστορία «Χάνσελ και Γκρέτελ» μια ιστορία που αγαπά όπως λέει και η ίδια. Στη συνέχεια πέρασε μια εβδομάδα όπου κάθε μέρα για 15 ώρες μετρούσε, έκοβε και ζωγράφισε ξύλα ώστε να φτιάξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το σπίτι.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.