Ένα παραμυθένιο σπίτι

0

Από τον εξωτερικό χώρο και μόνο είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο σπίτι έχει ένα πανέμορφο περιτύλιγμα και πραγματικά απορείς για το εσωτερικό του. Είναι σαν ένα δώρο όπου γνωρίζεις καλά πως όχι μόνο το περιτύλιγμα αλλά και το εσωτερικό του είναι πολύ όμορφο και θα σε εντυπωσιάσει. Ξεκινώντας λοιπόν από το περιποιημένο γκαζόν όπου είναι τοποθετημένοι προσεχτικά όμορφοι θάμνοι προχωράμε προς το μονοπάτι που οδηγεί στο σπίτι και εντυπωσιαζόμαστε με το μπλε χρώμα των παντζουριών ξεπροβάλλοντας όμορφα ενάντια στο γκρίζο των εξωτερικών χώρων.

1

 

Το ιδιόμορφο εσωτερικό είναι αυτό που πραγματικά κάνει αυτό το σπίτι μοναδικό ξεκινώντας φυσικά από τη κουζίνα. Το πιο εντυπωσιακό από όλα που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ότι είναι ένα κλουβί τοποθετημένο στο χώρο το οποίο όμως δεν έχει κάποιο πουλί μέσα.

2

Από την άλλη στο σαλόνι και κοντά στο τζάκι το σημείο θυμίζει ρώσικο σπίτι αφού είναι γεμάτο από κούκλες όπου τοποθετούμε τη μια μέσα στην άλλη. Από την άλλη όμως οι floral καναπέδες μοιάζουν σαν το σπίτι να ξεπήδησε από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Φυσικά θα βρείτε μια συλλογή από ξύλινες πάπιες αλλά και μια καρέκλα μέσα στο μπάνιο.

3 4

6

Και η κρεβατοκάμαρα όμως είναι αρκετά εντυπωσιακή καθώς δύο άγγελοι κρέμονται πάνω από το κεφαλάρι όπως και το γεμάτο κούκλες καρότσι είναι δίπλα στη πιο υπέροχη ντουλάπα που έχουμε δει ποτέ.

5

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.