Ένα βάζο για το σαλόνι σας

0

Φέτος ήταν η χρονιά όπου το στυλ του μαυροπίνακα έγινε trend. Και ποιος λοιπόν δεν αγαπά ένα όμορφο βάζο όπου θα συνδυάζει και τα δύο; Μπορεί να προστεθεί τέλεια στο decor του σπιτιού σας και θα έχει περισσότερη αξία για εσάς καθώς θα είναι κάτι το οποίο θα έχετε φτιάξει οι ίδιοι. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετά χρώματα όπως και στη φωτογραφία σε διαφορετικά βάζα και στη συνέχεια να τοποθετήσετε μεγάλα λουλούδια για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Υλικά

Μπογιά μαυροπίνακα στο χρώμα της επιλογής σας

Βάζο

Γυαλόχαρτο

Ένα πινελάκι

Κιμωλία

Εκτέλεση

Περνάμε το πρώτο χέρι βαφής στο βάζο χρησιμοποιώντας το πινέλο αφού πρώτα το έχουμε καθαρίσει τελείως. Αφού του αφήσουμε να στεγνώσει τελείως για περίπου μια ώρα θα περάσουμε άλλη μια στρώση από τη βαφή για πιο έντονο χρώμα και αυτή τη φορά θα το αφήσουμε να στεγνώσει για 24 ώρες. Χρησιμοποιώντας το γυαλόχαρτο θα περάσετε της υπερυψωμένες περιοχές του βάζου εκεί όπου είναι τα γράμματα για παράδειγμα.

 

 

 

 

Για ακόμα πιο όμορφη υφή του βάζου θα χρειαστεί να ολοκληρώσουμε το diy σας καλύπτοντας όλο το βάζο με κιμωλία και στη συνέχεια σκουπίζουμε τη κιμωλία με τα δάχτυλα μας για περισσότερη ομορφιά.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.