Το κόκκινο δωμάτιο

0

Κόκκινο θεωρείται το χρώμα του πάθους, της ζωτικότητας, της αγάπης και ακόμη του κινδύνου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ζωηρά χρώματα και δεν περιορίζει καθόλου για τα χρώματα τα οποία μπορείς να ταιριάξεις μαζί του. Είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για εσωτερική διακόσμηση το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα και εδώ θα δούμε πως μπορούμε να το ενσωματώσουμε αποτελεσματικά με σύγχρονους και νέους τρόπους σε χώρους ξεκούρασης, δηλαδή τη κρεβατοκάμαρα. Και αν τείνετε να συμφωνείτε ότι το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της αγάπης τότε θα το βρείτε αρκετά κατάλληλο για τη κρεβατοκάμαρα σας.

1
Αυτό το εξαιρετικά σύγχρονο κόκκινο υπνοδωμάτιο, είναι εξοπλισμένo με πάνελ, μοναδική κόκκινη βάζα, και φώτα όπου κρέμονται από την οροφή. Η ένταση του κόκκινου και του μαύρου έρχεται σε αντίθεση με τα μαξιλάρια και το πάτωμα.

2
Μια αισθητική πολυμορφία με ιδιαίτερο χρώμα είναι μια σοφή επιλογή αν η έλλειψη χώρου σας δυσκολεύει πάρα πολύ.

3

Μια ήπια απόχρωση του κόκκινου αλλά και ο συνδυασμός με το ξύλο δίνει ιδιαίτερα vibes στο συγκεκριμένο δωμάτιο αφού χρησιμοποιεί το κόκκινο εκτός από τον τοίχο, στις λεπτομέρειες.

4
Έντονο κόκκινο και λευκό πάτωμα σε συνδυασμό με τον λευκό τοίχο δίνουν εντυπωσιακό χρώμα στο συγκεκριμένο δωμάτιο.

5
Το κόκκινο χρώμα εμφανίζεται λίγο στο συγκεκριμένο δωμάτιο αλλά πραγματικά κάνει τη διαφορά.

6
Απλές καθαρές γραμμές με στυλ Ασίας.

7
Αυτό το υπερσύγχρονο κόκκινο και λευκό δωμάτιο είναι τονισμένο με σκούρα ξύλινα πάνελ όπου ταιριάζουν απόλυτα. Η κόκκινη ταπετσαρία με τα λευκά σχέδια δίνει ακόμα περισσότερο στυλ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.