Εντιχοιζόμενοι φούρνοι Candy Timeless και απο εδώ και στο εξής θα μαγειρεύετε… ψηφιακά!

0

Το όνομα Candy είναι συνώνυμο με την πρωτοπορία και την εξέλιξη, καθώς τα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την τεράστια εργονομία, την υψηλή αισθητική, την ευκολία χρήσης και φυσικά τα υψηλά high-tech features! Οι νέοι εντιχοιζόμενοι φούρνοι Candy Timeless, ενσωματώνουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και το κυριότερο, έρχονται με μια σειρά από έξυπνες internet-based λειτουργίες που θα σας επιτρέψουν να ακόμη και να… μαγειρεύετε ψηφιακά!

Συνδυάζοντας μια πληθώρα προγραμμάτων και ψηφιακών λειτουργιών, οι νέοι φούρνοι της Candy Timeless μέσω της ασύρματης εφαρμογής Candy simply Fi επιτρέπουν το χειρισμό εξ αποστάσεως. Πιο εύκολα από ποτέ, ακόμα και με μία απλή φωνητική εντολή, έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες συνταγές, προτάσεις και μαγειρικές συμβουλές, θέτετε σε λειτουργία τις συσκευές, ρυθμίζετε το χρονοδιακόπτη τους και ενημερώνεστε για το πότε χρειάζονται καθάρισμα! Και όλα αυτά σε εκπληκτικές τιμές, κάνοντας την ψηφιακή ευκολία προσιτή σε όλους.

Συνδεσιμότητα κάθε στιγμή

Τώρα με την εφαρμογή Candy simply Fi στο κινητό σας (iOS ή Android), όλα είναι πιο εύκολα και γρήγορα. Με κοινό παρονομαστή  τη δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi και την Ψηφιακή Οθόνη Αφής Timer Touch, το μαγείρεμα δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο αφού με το πάτημα ενός κουμπιού καθίσταται δυνατός ο εξ αποστάσεως χειρισμός των συσκευών. Ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε πάνω από 150 συνταγές, να δείτε τα απαραίτητα υλικά και βήματα προετοιμασίας, και  να μαγειρέψετε μέσω της εφαρμογής! Θα σας προτείνει μάλιστα και το καλύτερο πρόγραμμα ψησίματος, θα μοιραστεί μαζί σας έξυπνες συμβουλές ή θα σας θυμίσει, μέσα από την online βοήθεια που διαθέτει, μία προς μία τις λειτουργίες των Timeless μοντέλων με μία μόνο φωνητική εντολή.

Χωρητικότητα και πολλαπλές λειτουργίες

Με χωρητικότητα 65 λίτρων για το μοντέλο FCP 602XΕΟΕ/Ε και 70 λίτρων για τα μοντέλα FCP 815XEO/E και FCP 825XLEO/E, οι νέοι φούρνοι Timeless απόδοσης Α+ είναι ιδανικοί για κάθε νοικοκυριό, προσφέροντας τον απαραίτητο χώρο και τις λειτουργίες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μίας μέσης οικογένειας. Τα μοντέλα FCP 815XEO/E και FCP 825XLEO/E διαθέτουν Multifunction με 8 και 10 λειτουργίες αντίστοιχα (αντίστασης, αέρα και grill), ενώ το μοντέλο FCP 602XΕΟΕ/Ε είναι εξοπλισμένο με  10 λειτουργίες με υποβοήθηση αέρα για καλοψημένο φαγητό με την μεγαλύτερη ευκολία.

Επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά

Την ψηφιακή εμπειρία συνδεσιμότητας μέσω Wi-Fi και τις πολλαπλές Multifunction λειτουργίες των νέων Timeless φούρνων, συμπληρώνουν μία σειρά από πρόσθετα τεχνικά χαρακτηριστικά για να διευκολύνουν την καθημερινότητα όλων όσων ασχολούνται με το νοικοκυριό. Τέτοιου είδους χαρακτηριστικά αποτελούν η Τεχνολογία Υδρόλυσης – AquActiva στα μοντέλα FCP 815X EO/E και FCP 825XL EO/E, που εξασφαλίζει τη δυνατότητα εύκολου καθαρισμού, η τεχνολογία Περιστρεφόμενων Διακοπτών στο μοντέλο FCP 602XΕΟΕ/Ε, όπως επίσης και οι  Διακόπτες Push-Pull στο μοντέλο FCP 825XL EO/E.

Φυσικά, αν έχετε στο σπίτι και άλλες έξυπνες συσκευές της Candy που ελέγχονται μέσω Wifi, τότε η εφαρμογή simply Fi μπορεί να τις χειριστεί κάνοντας το κινητό -ή το tablet – κέντρο διαχείρισης του νοικοκυριού σας. Μέσα από την οθόνη και με φωνητικές εντολές μπορείτε να δείτε σε τι φάση πλυσίματος είναι το πλυντήριο ρούχων, να ζητήσετε από το ψυγείο σας να ανεβάσει την ψύξη ή να το ακούσετε να σας ειδοποιεί ότι ξεχάσατε την πόρτα του ανοιχτή. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, ο έξυπνος απορροφητήρας της Candy θα σας ειδοποιήσει αμέσως μόλις «μυρίσει» καπνό, αν κάποια φορά ξεχάσετε το φαγητό στο μάτι, ενώ ο New Timeless φούρνος θα σας πει πότε θέλει ένα καθάρισμα για να είναι πάντα στα καλύτερα του!

Διαλέξτε ένα φούρνο Candy New Timeless στα 65 ή 70 λίτρα χωρητικότητα, με Wifi και ψηφιακή οθόνη αφής και ζήστε την ψηφιακή επικοινωνία μαζί του: 

  • FCP 825XL: Προτεινόμενη λιανική τιμή τα 380 €. Σε σετ με εστία θα τον βρείτε από τα 599 €
  • FCP 815X: Προτεινόμενη λιανική τιμή τα 330 €. Μαζί με εστία οι τιμές ξεκινούν από 549 €
  • FCP 602X: Προτεινόμενη λιανική τιμή τα 280 €. Μαζί με εστία, μόλις 499 €

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.