Το έξυπνο στρώμα που αλλάζει ανάλογα με το σώμα σου!

0

Χθες σας δείξαμε 5 απλούς τρόπους για αποτοξίνωση στο υπνοδωμάτιο και ποιοτικότερο ύπνο, όμως μερικές φορές ο καλός ύπνος είναι θέμα υλικού… κοινώς, κρεβατιού! Αν το κρεβάτι, το στρώμα και το μαξιλάρι μας δεν είναι σωστά για το σώμα μας, τότε ό,τι και να κάνουμε, θα ξυπνάμε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

Ευτυχώς υπάρχουν οι Ιάπωνες που με τις εφευρέσεις τους αλλάζουν τη ζωή μας! Δείτε, ας πούμε, το έξυπνο στρώμα της Molten Corp που ονομάζεται Leios. Είναι ένα στρώμα αέρα, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το University of Tokyo, το οποίο «διαβάζει» την πίεση που ασκείται από το σώμα σε κάθε σπιθαμή της επιφάνειάς του και ανάλογα ρυθμίζει την πίεση του αέρα σε εκείνα τα σημεία που χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη. Μπορεί να το κάνει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, από το να «ισιώσει» την πλάτη σας και να στηρίξει τη μέση σας, μέχρι να… μετακινήσει τα πόδια ή τα χέρια σας που είναι στραβά!

mattressjan12

Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και λιγότερα «πιασίματα», ενώ το Leios διαθέτει και δυνατότητα θέρμανσης ή ψύξης ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου, αλλά και μπορεί να ρυθμιστεί «με το χέρι» όπως το θέλετε μέσω από την οθόνη-controller του. Το τελευταίο συγκεντρώνει και χρήσιμα στοιχεία για τον ύπνο σας, κάθε μέρα, τα οποία μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά και ανάλογα με αυτά να αλλάξετε τον τρόπο που κοιμάστε για καλύτερα αποτελέσματα!

Αν θέλετε να αποκτήσετε το Leios θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού η τιμή του θα είναι περίπου.. 6.000 ευρώ και επίσης μη ξεχνάτε πως είναι… μονό, οπότε θα δώσετε τα διπλάσια για ακόμη ένα στρώμα για τον/την σύντροφό σας!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.