Επιτέλους! Διαθέσιμη η εφαρμογή Amazon Music στις LG Smart τηλεοράσεις

0

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της ενσωματωμένης εφαρμογής Amazon Music στις LG OLED, LG NanoCell και τις LG smart τηλεοράσεις που έχουν κατασκευαστεί από το 2016 έως το 2020 σε βασικές χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού παρέχει στα μοντέλα τηλεοράσεων LG του 2016-2020 πρόσβαση σε 60 εκατομμύρια τραγούδια.

Διαθέσιμη η εφαρμογή Amazon Music στις LG Smart τηλεοράσεις

Με την εφαρμογή Amazon Music, τα μέλη[1] του Prime έχουν πρόσβαση σε δύο εκατομμύρια τραγούδια και σε πάνω από χίλιες λίστες αναπαραγωγής και σταθμούς χωρίς επιπλέον κόστος στη συνδρομή τους. Επιπλέον, οι συνδρομητές στο Amazon Music Unlimited, την πιο premium συνδρομή της υπηρεσίας, έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 60 εκατομμύρια τραγούδια και χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής και σταθμούς.

Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, όλοι οι συμβατοί χρήστες LG smart TV μπορούν να αναπαράγουν την αγαπημένη τους μουσική hands-free στις τηλεοράσεις τους χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους και το προηγμένο LG Magic Remote. Επίσης, με τις τηλεοράσεις της LG του 2020 να έχουν δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth Surround, οι κάτοχοι συμβατών τηλεοράσεων LG θα μπορούν να συνδέουν δύο ηχεία Bluetooth ταυτόχρονα για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους μελωδίες σε virtual 4.0. surround ήχο.

«Προσφέροντας την υπηρεσία Amazon Music στις τηλεοράσεις LG αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα των προνομίων που απολαμβάνουν οι πελάτες μας μετά την αρχική αγορά», δήλωσε ο Park Hyoung-sei, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν ό, τι μπορεί να αναζητήσει ο πελάτης σε μια μοναδική εμπειρία, από ζωντανά πρόγραμμα και αθλητικά γεγονότα μέχρι streaming τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, μουσικής και άλλων».

[1] οι υπηρεσίες μπορεί να ποικίλουν ανά αγορά.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.