Έτσι θα φτιάξεις το ιδανικό εφηβικό αγορίστικο δωμάτιο!

0

Το εφηβικό αγορίστικο δωμάτιο δεν είναι μόνο για επικές ξάπλες και ατέλειωτα παιχνίδια, αλλά πρέπει επίσης να γίνει και χώρος μελέτης. Και, φυσικά, πρέπει να χωράει όλα τα πράγματά του. Διάβασε παρακάτω 5 ιδανικές ιδέες για νατου φτιάξεις το τέλειο δωμάτιο.

Κάθετη πρακτική αποθήκευσης

Χρησιμοποίησε τους τοίχους και έτσι όλο και λιγότερα θα καταλήξουν στο πάτωμα. Φρόντισε να έχει αρκετό χώρο για να βάλει τα πράγματά του με μερικές προσιτές ιδέες αποθήκευσης ανοιχτού υπνοδωματίου. Στα υπνοδωμάτια για εφήβους, σκέψου την ανοιχτή ντουλάπα για πουκάμισα και μπουφάν, με ράφια και καλάθια για διπλωμένα ρούχα. Αυτό θα σημαίνει ότι όλα είναι διαθέσιμα όταν ετοιμάζονται το πρωί, βοηθώντας τους να σηκωθούν και να βγουν από την πόρτα στην ώρα τους. Δίνοντάς του το δικό του καλάθι ρούχων θα σε βοηθήσει να διατηρηθεί ο χώρος τακτοποιημένος.

Πρόσθεσε μια statement λάμπα

Ένα φωτιστικό δαπέδου είναι μια πρακτική προσθήκη σε κάθε υπνοδωμάτιο, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική λάμψη και ζεστή αίσθηση. Βάλε ένα σε μεγάλο μέγεθος με ένα μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου σε στυλ ταινίας για μια statement διακόσμηση, και στρώστε το με φώτα δίπλα στο κρεβάτι και ένα φωτιστικό οροφής, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει το επίπεδο φωτισμού είτε διαβάζει, είτε παίζει παιχνίδια, είτε καλέι τους φίλους του μετά το σχολείο. Μιλώντας για ιδέες φωτισμού κρεβατοκάμαρας, γιατί να μην κολλήσετε λωρίδες LED που τροφοδοτούνται με μπαταρία στην κάτω πλευρά των ραφιών για ένα επιπλέον στρώμα φωτός;

Μίνιμαλ ηρεμιστική διάθεση

Εάν θέλει μια ήρεμη και μινιμαλιστική εμφάνιση, προτιμήστε ένα μοντέρνο σχέδιο με ουδέτερους τόνους, άνετα καθίσματα και φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ήρεμη ζώνη χαλάρωσης μέσα στο υπνοδωμάτιο για να αποσυρθεί όταν χρειάζεται. Οι χαλαρές επιλογές καθισμάτων, όπως μαξιλάρια δαπέδου, είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε έναν χώρο που μοιάζει με κρησφύγετο για παρακολούθηση τηλεόρασης, διάβασμα ή παιχνίδια. Μπορούν εύκολα να μετακινηθούν στο δωμάτιο όταν έρχονται και οι φίλοι.

Αγκαλιάστε τα βιομηχανικά υλικά

Αναζητήστε materials με πιο βιομηχανική ατμόσφαιρα για να σκληρύνετε την εμφάνιση και να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον, από χαλκό μέχρι σκυρόδεμα. Σε αυτόν τον χώρο, οι τοίχοι από μοριοσανίδες είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό που φέρνει υφή, αλλά και μια όμορφη αντίθεση στο λείο ατσάλι του σκελετού της σοφίτας. Προσθέστε πολλά άγκιστρα για να κρεμάσετε ακουστικά, καπέλα και τσάντες για να ελευθερώσετε χώρο στο πάτωμα και να ενθαρρύνετε την τάξη στον χώρο.

Ενισχύστε την ανεξάρτητη διαβίωση

Οι έφηβοι περνούν πολύ χρόνο στα υπνοδωμάτιά τους, επομένως σχεδιάστε καλά τον χώρο για να τους κάνετε να νιώσουν ότι έχουν το δικό τους «σπίτι μέσα σε ένα σπίτι». Ξεκινήστε με γκρι shiplap στους τοίχους για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα καμπίνας και εγκαταστήστε λαμπτήρες τύπου Anglepoise στους τοίχους για μια λύση φωτισμού που εξοικονομεί χώρο που είναι επίσης προσαρμόσιμη. Δώστε στο κρεβάτι μια δροσερή ανατροπή στον «γωνιακό καναπέ» προσθέτοντας επιπλέον οθωμανικά καθίσματα στο πλάι και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε τα παντρεύοντας τα δύο με ταιριαστά ριχτάρια και κλινοσκεπάσματα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.