Έτσι θα καθαρίσετε την flat screen TV σας

0
Εμφάνιση 1 από 2

Σας προκαλούμε. Πλησιάστε τώρα την τηλεόρασή σας που είναι κλειστή και παρατηρήστε την οθόνη. Ναι, αυτό το άτιμο πράγμα που λέγεται σκόνη πηγαίνει παντού και έχει μία τάση να καλύπτει τα πάντα. Οι plasma και LCD flat screen τηλεοράσεις έχουν συνήθως μπόλικες ίντσες και όσο μεγαλύτερες είναι τόσο περισσότερο χώρο βρίσκει η σκόνη για να απλωθεί. Γι’ αυτό πρέπει να τους ρίχνουμε μία ματιά συχνά και να τις καθαρίζουμε.
Είναι ωστόσο ευαίσθητες κατασκευές και το υγρό για τα τζάμια και το ρολό χαρτί μπορεί να ήταν μια χαρά λύση για τις παλιές τηλεοράσεις (όσοι τέλος πάντων τις έχουν προλάβει), εδώ όμως μπορούν να κάνουν ζημιά στο ειδικό πλαστικό της οθόνης. Πολλοί χρησιμοποιούν μέχρι και παλιά ρούχα! Αποκλείονται και αυτά!

Για να γίνει το καθάρισμα πιο εύκολο και πιο σωστό αυτό που χρειάζεστε είναι ένα καλό microfiber ύφασμα (φτιαγμένο από πολύ λεπτές πολυεστερικές ίνες). Αφού κλείστε την τηλεόραση για να βλέπετε καλύτερα την σκόνη, περάστε πολλές φορές το ύφασμα από την οθόνη, χωρίς να πιέζετε υπερβολικά. Πιο εύκολα θα την αφαιρέσετε περνώντας το ύφασμα από πάνω της παρά βάζοντας πολύ δύναμη.

reparatii-televizoare-lcd-la-domiciliu

Εμφάνιση 1 από 2
Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.