Εξερευνήστε νέους κόσμους χρωμάτων με την τηλεόραση LG NANO 78QA

0

Με τεχνολογία NanoCell της LG, η τηλεόραση LG NANO 78QA θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος για θέαση στο σπίτι και θα προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης, προβάλλοντας αγαπημένα προγράμματα. Η έξυπνη τηλεόραση της LG που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει τα ασαφή χρώματα από τα μήκη κύματος RGB, προβάλει αληθινά χρώματα σε Real 4K ανάλυση.

Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλύει το αρχικό περιεχόμενο και το βελτιστοποιεί για αναβάθμιση της ποιότητας, και χρησιμοποιεί την επεξεργαστική του ισχύ για να παράγει γνήσια χρώματα. Με το AI Brightness Control η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα στην οθόνη ώστε να ταιριάζει με τα επίπεδα φωτισμού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη προβολή σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Η LG Nano 78QA φέρνει τη φαντασία στο σπίτι αφού με τη βοήθεια του FILMMAKER MODE™[1] προβάλλει τις ταινίες όπως ακριβώς τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας και με εκπληκτικό Pure Color. Επιπλέον, το HDR 10 χαρτογραφεί δυναμικά τις αποχρώσεις καρέ-καρέ ώστε όλοι οι τύποι περιεχομένου να απεικονίζονται με μεγαλύτερη αντίθεση για μια πιο εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Η LG NANO 78QA διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που μετατρέπουν τις στιγμές στο σπίτι σε μια απολαυστική εμπειρία: Έξυπνος βοηθός για εύκολη σύνδεση με τις συνδεδεμένες συσκευές στο σπίτι, φωνητικός έλεγχος χάρη στην υποστήριξη Apple AirPlay[2] και Homekit, αθλητικές ειδοποιήσεις[3] από τις αγαπημένες ομάδες και τους πιο σημαντικούς αγώνες, λειτουργία «Το προφίλ μου»[4]  που μπορεί να προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία στον χρήστη καθώς και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ ατομικών προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας.

Επίσης, η τηλεόραση προσφέρει απεριόριστο περιεχόμενο και ατέλειωτες ώρες διασκέδασης, με άμεση πρόσβαση σε μεγάλες υπηρεσίες streaming[5], όπως Netflix, Apple TV +, Amazon και Prime Video.

Εκτός από την εξαιρετική θέαση που προσφέρει και τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, η LG NANO 78QA, συναρπάζει και με τον καθηλωτικό της ήχο. Διαθέτει AI Sound Pro και αλγόριθμους «deep learning AI» που μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, επιτρέποντας την εκτίμηση οποιουδήποτε περιεχομένου με πλούσιο, βελτιωμένο ήχο. Το AI Sound Pro προσαρμόζει επίσης τις ρυθμίσεις ήχου με βάση τον τύπο του περιεχομένου που απολαμβάνετε για μια εξαιρετική οπτικοακουστική εμπειρία χωρίς συμβιβασμούς.

Όμως, η LG NANO 78QA δεν καλύπτει μόνο τις ανάγκες θέασης, αλλά εμφανίζει κορυφαίες επιδόσεις και στο gaming. Το παιχνίδι μέσα από την LG Nano είναι σκέτη απόλαυση αφού αναπαράγεται γρήγορα και ομαλά. Μέσω του NVIDIA GeForce Now[6], μια πλατφόρμα παιχνιδιών στο Cloud[7], τα πιο πρόσφατα παιχνίδια υπολογιστή έρχονται απευθείας στην τηλεόραση για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Ο χρήστης μπορεί ακόμα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χάρη στη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές. Η LG Nano 78QA διαθέτει Game Optimizer και παρέχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως FPS, RPG και RTS, δίνοντας πρόσβαση στα πάντα από ένα σημείο για καλύτερο έλεγχο των ρυθμίσεων εικόνας και ήχου. Η απόλαυση παιχνιδιού HDR υψηλής ταχύτητας σε τηλεόραση NanoCell με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των ALLM, eARC και HGiG[8] αλλάζουν τα δεδομένα του παιχνιδιού και το βελτιωμένο ηχοσύστημα βοηθά το χρήστη να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον κόσμο του παιχνιδιού.

Βρείτε την LG NANO 78QA σε διαστάσεις, 43 ,50, 55 & 65 ίντσες, επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει στο χώρο σας και κάντε τη ζωή σας καλύτερη με την LG.

[1] Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα
[2] Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple και οι ονομασίες Apple TV και HomeKit είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, κατατεθέντα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Τα υποστηριζόμενα μενού και εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Τα μενού που προβάλλονται ενδέχεται να διαφέρουν μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Η υποστήριξη για AirPlay 2 και HomeKit ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή.
[3] Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα.
[4] Ενδέχεται να εμφανίζεται μειωμένο ή περιορισμένο περιεχόμενο ανάλογα με την περιοχή και τη συνδεσιμότητα δικτύου. Μπορεί να δημιουργηθεί απεριόριστος αριθμός προφίλ, ωστόσο, η αρχική οθόνη θα εμφανίζει μόνο έως και 10 προφίλ.
[5]Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming. Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+. Τα Amazon, Prime Video και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Ισχύουν χρεώσεις συνδρομής Amazon Prime ή/και Prime Video. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διεύθυνση primevideo.com/terms.
Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα.
[6] Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα. [6]  Το GeForce Now είναι εμπορικό σήμα της NVIDIA Corporation
[7] Οι δυνατότητες Game Dashboard & Optimizer για το Cloud Gaming θα είναι διαθέσιμες από το δεύτερο εξάμηνο του 2022
[8]Το HGiG είναι μια εθελοντική ομάδα εταιρειών από τις βιομηχανίες παιχνιδιών και τηλεοράσεων, οι οποίες δημιουργούν και θέτουν οδηγίες στη διάθεση του κοινού, προκειμένου να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού του καταναλωτή στο HDR.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.