Εξωτερικό καθάρισμα σε άλλο… level! Τα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher σε τιμές που δε θα το πιστεύεις

0

Βρισκόμαστε πλέον στην «καρδιά» του καλοκαιριού. Σύντομα θα πάρεις την πολυπόθητη άδεια από τη δουλειά και θα ξεκινήσεις τις «επιδρομές» στο εξοχικό, προκειμένου να πάρεις μια… ανάσα από την απαιτητική καθημερινότητα του χειμώνα. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχεις εξοχικό, η αυλή είθισται να γίνεται σημείο αναφοράς του σπιτιού, αφού τους καλοκαιρινούς μήνες όλοι έχουμε την ανάγκη να περνάμε περισσότερο χρόνο έξω. Μπορεί η κατάσταση να ακούγεται ιδανική. Όμως γνωρίζεις ότι για να φτάσεις στο σημείο να απολαύσεις την ανάγνωση ενός βιβλίου ή τον πρωινό σου καφέ στην αυλή, πρέπει πρώτα να καθαρίσεις τα παντζούρια, τα δάπεδα, τους τοίχους ή τις τέντες, μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου εύκολη, ειδικά αν δε διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μην ανησυχείς, η Kärcher έρχεται να σου προσφέρει όλες τις λύσεις για το καθάρισμα εξωτερικού χώρου και μάλιστα σε τιμές που δε θα το πιστεύεις!

Πόσες φορές ονειρεύτηκες να έχεις στη συλλογή των εργαλείων σου ένα πλυστικό μηχάνημα, που να σου εγγυάται επαγγελματικό καθάρισμα, ώστε να κάνεις τις λεγόμενες «βαριές» δουλειές, χωρίς να ταλαιπωρείς τη μέση σου; Τα μηχανήματα της Kärcher δε χρειάζονται συστάσεις, καθώς είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι αποτελούν «συνώνυμο» των υψηλών επιδόσεων. Όλες σου οι δουλειές με ένα τέτοιο μηχάνημα γίνονται σε ελάχιστο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να απολαύσεις τον κήπο σου καθαρό, περιποιημένο, χωρίς να πέφτεις κάθε φορά «πτώμα» από την κούραση. Αυτά, βέβαια, είναι πράγματα που ήδη τα ξέρεις. Αυτό όμως που δε γνώριζες μέχρι τώρα είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις 4 από τα κορυφαία πλυστικά Kärcher με απίστευτη έκπτωση!

Ας δούμε, στη συνέχεια, αναλυτικά τα must have μηχανήματα του καλοκαιριού:

Κ2 Universal -Μικρό αλλά θαυματουργό!

Ξεκινάμε με το Κ2 Universal. Ένα συμπαγές, δυνατό και με μικρό βάρος μηχάνημα, που είναι ιδανικό για περιστασιακές εργασίες καθαρισμού γύρω από το σπίτι σου ή στην αυλή. Το τούρμπο μπεκ έρχεται να «εξολοθρεύσει» τους επίμονους ρύπους, ενώ το σύστημα Quick Connect θα σου εξασφαλίσει ευκολία και άνεση στη χρήση. Διαθέτει έξυπνες θήκες για να αποθηκεύονται τα αξεσουάρ πάνω στη συσκευή, ενσωματωμένη υποδοχή καλωδίου και εύχρηστη λαβή για να μεταφέρεται εύκολα, όπου εσύ το χρειάζεσαι.

Κ4 Universal -Στο σπίτι και το αυτοκίνητο

Θέλεις ένα πλυστικό που να μπορείς να χρησιμοποιείς τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο; Το Κ4 Universal είναι η ιδανική λύση καθαρισμού, καθώς διαθέτει πιστόλι ψεκασμού, σωλήνα υψηλής πίεσης 6 m, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS), τούρμπο μπεκ, σύστημα Quick Connect και δοχείο απορρυπαντικού! Μεγάλο πλεονέκτημα είναι –εκτός από τις θήκες για τα αξεσουάρ- οι μεγάλοι τροχοί του μηχανήματος που επιτρέπουν εύκολη μεταφορά.

Κ5 Basic -Εντυπωσιακές επιδόσεις

Με εκπληκτική αποτελεσματικότητα χάρη στον ισχυρό, υδρόψυκτο κινητήρα του, το Κ5 Basic είναι το δεξί σου χέρι ενάντια στους επίμονους ρύπους. Με ισχύ έως και 145 bar που αυξομειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σου, είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιφάνειες αλλά και για τους πιο σκληρούς ρύπους. Το εν λόγω πλυστικό έχει εντυπωσιακές επιδόσεις, μεγάλη διάρκεια ζωής, λαβή, πρακτικούς τροχούς, ενώ διαθέτει σύστημα Quick Connect και σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρων, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS) και τούρμπο μπεκ.

Κ6 Special -Για να μη σταματάς πουθενά!

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη επιλογή που δε σταματά…πουθενά! Με έναν ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο υδρόψυκτο κινητήρα το Κ6 Special σχεδιάστηκε για συχνή χρήση ενάντια και στους πιο σκληρούς ρύπους. Με ισχύ έως και 160 bar εντυπωσιάζει με τις υψηλές του επιδόσεις, ενώ είναι κατάλληλο για μεγάλα οχήματα, μονοπάτια, πισίνες, μεγάλες επιφάνειες, κ.α. Διαθέτει σύστημα Quick Connect και σωλήνα υψηλής πίεσης 10 μέτρων, κάνη υψηλής πίεσης Vario Power (VPS), τούρμπο μπεκ και σύστημα plug ‘n’ clean για εύκολη χρήση του απορρυπαντικού.

Σίγουρα η επιλογή δε θα είναι εύκολη, αφού τα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Ωστόσο, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Kärcher θα βρεις αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες, αξιοποιώντας την ευκαιρία της χαμηλότερης τιμής που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο!

Βρες περισσότερους συμμάχους για ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι από τη σειρά Home & Garden της Kärcher

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.