Εξυπνότερη εμπειρία θέασης από την LG ThinQ AI OLED TV!

0

Με την οικιακή ψυχαγωγία να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, είναι αναμενόμενο οι καταναλωτές να αναζητούν στην επόμενη γενιά τηλεοράσεων όχι μόνο μία ηλεκτρική συσκευή αλλά μία πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Η διείσδυση της έξυπνης τηλεόρασης στην αγορά παγκοσμίως αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια διαγράφοντας μία πορεία ως την πιο δημοφιλή έξυπνη συσκευή στο σπίτι.

Το όραμα της LG Electronics (LG) είναι να αξιοποιήσει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης βάσει της φιλοσοφίας της εταιρείας για ανοιχτή πλατφόρμα, ανοιχτή συνεργασία και ανοιχτή συνδεσιμότητα. Εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι premium τηλεοράσεις της, η εταιρεία έχει στόχο να προσφέρει σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές ένα νέο επίπεδο νοημοσύνης στο σπίτι, απόλυτα συνυφασμένο με την αποστολή της να βελτιώνει την καθημερινότητα τους μέσω της προηγμένης τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία Google Assistant[1] θα είναι διαθέσιμη στις νέες αγορές σε όλες τις τηλεοράσεις AI της LG με λειτουργικό σύστημα WebOS, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και ενισχυμένη προσβασιμότητα σε πολλές γλώσσες. Με την ενσωμάτωση του Google Assistant, οι τηλεοράσεις με δυνατότητα AI ThinQ προσφέρουν μια βελτιωμένη εμπειρία που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται καθημερινές εργασίες, να βρίσκουν απαντήσεις ή να ελέγχουν συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές. Οι καταναλωτές δεν έχουν παρά να πατήσουν το κουμπί του μικροφώνου και να ζητήσουν πληροφορίες, όπως η πρόβλεψη καιρού, οι ώρες λειτουργίας ενός κοντινού εστιατορίου, τα τελευταία αθλητικά αποτελέσματα ή να χαμηλώσουν τα φώτα χωρίς να διακοπεί η εμπειρία προβολής.

Πέρα από την ενσωμάτωση του Google Assistant, οι LG ΑΙ τηλεοράσεις χρησιμοποιούν την αποκλειστική τεχνολογία deep learning της LG, η οποία τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τη φυσική τους γλώσσα για να συνδέσουν γρήγορα και εύκολα τέτοιες τηλεοράσεις σε εξωτερικές συσκευές ή να αναζητήσουν συγκεκριμένες πληροφορίες ή περιεχόμενο απλά με τη χρησιμοποίηση μιας λεκτικής εντολής. Η αλλαγή των τηλεοπτικών καναλιών, η μεταβολή της έντασης προς τα πάνω ή προς τα κάτω, το κλείσιμο της τηλεόρασης όταν τελειώσει μια εκπομπή, η υπενθύμιση ότι μια αγαπημένη εκπομπή πρόκειται να ξεκινήσει ή η αναζήτηση παρακολούθησης περιεχόμενου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του θεατή – είτε μέσω καλωδιακής, μέσω κεραίας ή μέσω streaming – είναι μερικοί τρόποι από τους οποίους το ThinQ βοηθά τους θεατές να απολαμβάνουν την καθημερινή τους εμπειρία παρακολούθησης.

Επιπλέον, με τη βοήθεια του Google Assistant, οι AI τηλεοράσεις της LG μπορούν να λειτουργήσουν ως το κέντρο του έξυπνου σπιτιού, προσφέροντας πρόσβαση σε πολλές συσκευές όπως ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ, θερμοστάτες, ιονιστές αέρα και έξυπνο φωτισμό. Το Google Assistant είναι συμβατό με περισσότερες από 5.000 έξυπνες συσκευές από εκατοντάδες δημοφιλείς μάρκες, κάνοντας ευκολότερο τον έλεγχο ηχείων και άλλων έξυπνων οικιακών συσκευών συνδεδεμένων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth. Η LG διαθέτει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να προσφέρει μία πλήρη γκάμα λύσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή οι οποίες θα τους επιτρέψουν να βιώσουν μία πιο έξυπνη, ικανοποιητική και παραγωγική καθημερινότητα.

[1] Σημείωση: οι λειτουργίες Google Assistant για AI ενδέχεται να διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα. 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.