Εξυπνότερη γαστρονομική εμπειρία και καλύτερη διαχείριση τροφίμων με τους προηγμένους ψυγειοκαταψύκτες της LG

0

Στην IFA 2020 θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα που διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μειώνοντας έτσι τις επισκέψεις στο Super Market.

Η LG Electronics (LG) δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να ανακαλύψουν την κουζίνα των ονείρων τους και παρουσιάζει τα ανανεωμένα μοντέλα InstaView™ Door-in-Door™ με UVnano, το LG Fridge and Freezer pair και το ψυγείο InstaView ThinQ™. Εκτός από την ευρεία λίστα λειτουργιών που διαθέτουν, οι νέες συσκευές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της LG να παρέχει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές βελτιώνοντας έτσι την γαστρονομική τους εμπειρία.

Η καινοτομία στα προϊόντα της LG βασίζεται στη χρήση της δύναμης του φωτός για να ενισχύσει την υγεία και την υγιεινή. Ο ψυγειοκαταψύκτης LG InstaView Door-in-Door με UVnano χρησιμοποιεί τεχνολογία υπεριώδους LED φωτός, για να απολυμαίνει τις εξόδους διανομής νερού κάθε μία ώρα (ή χειροκίνητα οποτεδήποτε) για την απομάκρυνση έως και 99,99% των βακτηρίων και των ιών[1]. Διαθέτοντας τις τεχνολογίες LINEAR Cooling™ και DoorCooling+™, το InstaView δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για πιο φρέσκα τρόφιμα. Το LINEAR Cooling ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας – που αποτελεί  βασικό παράγοντα στην αλλοίωση των τροφίμων[2] – για καλύτερο έλεγχο, με μεγαλύτερη ακρίβεια. Παράλληλα, το DoorCooling+ ψύχει ομοιόμορφα ολόκληρο το ψυγείο διανέμοντας ισχυρή ροή αέρα από τους ειδικά τοποθετημένους αεραγωγούς[3]. Επιπλέον, η παγομηχανή που βρίσκεται στο συρτάρι του καταψύκτη, παράγει παγάκια Craft Ice™, σε σφαιρικό σχήμα, τα οποία λιώνουν αργά ώστε τα ροφήματα να διατηρούνται κρύα για μεγαλύτερο διάστημα.

Τα ανανεωμένα LG Fridge and Freezer έχουν σχεδιαστεί ώστε να εφαρμόζουν εύκολα σε μια κοινή/τυπική κουζίνα προσφέροντας λιτή και minimal εμφάνιση. Ο σχεδιασμός της επίπεδης πόρτας και των ειδικά τοποθετημένων μεντεσέδων είναι ιδανικοί για εγκατάσταση ακριβώς δίπλα σε έναν τοίχο για εύκολη πρόσβαση και ομοιόμορφη εμφάνιση. Αυτές οι μονάδες διαθέτουν επίσης LINEAR Cooling, DoorCooling+ καθώς και Metal Fresh™, ένα μεταλλικό φινίρισμα που εφαρμόζεται στον πίσω εσωτερικό τοίχο για να προσθέσει μια πινελιά λιτής κομψότητας.

Διαθέτοντας τη νέα πλατφόρμα ΑΙ τεχνολογίας της LG, το LG InstaView ThinQ ψυγείο καθιστά τη διαχείριση συστατικών, τις αγορές τροφίμων, το μαγείρεμα -ακόμη και τον καθαρισμό- εξαιρετικά εύκολα. Κάθε αντικείμενο που τοποθετείται ή αφαιρείται από το ψυγείο παρακολουθείται αυτόματα μέσω της προηγμένης τεχνολογίας αναγνώρισης όρασης της LG. Ακόμη, υποστηρίζοντας το AI Connect, προσφέρει στους χρήστες νόστιμες προτάσεις γευμάτων, βάσει των διαθέσιμων προϊόντων. Επιπλέον, ενημερώνει τον καθαριστή νερού για την απαιτούμενη ποσότητα νερού στην προετοιμασία ενός γεύματος, μπορεί να ρυθμίζει έναν συνδεδεμένο φούρνο στη σωστή θερμοκρασία μαγειρέματος με βάση τη συνταγή ενώ μπορεί ακόμη να επιλέξει τον βέλτιστο κύκλο πλύσης για το πλυντήριο πιάτων με βάση το γεύμα. Το LG InstaView ThinQ διαθέτει επίσης τεχνολογία LINEAR Cooling, DoorCooling+ αλλά και Metal Fresh

«Οι νέοι μας ψυγειοκαταψύκτες, προσφέρουν παρατεταμένη φρεσκάδα τροφίμων και απαράμιλλη ευκολία, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαύσουν τη γαστρονομική εμπειρία που τους αξίζει», δήλωσε ο Dan Song, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Προσφέρουμε περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, ώστε να μπορούν να βρουν την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους»,

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, το κοινό μπορεί να δει στην Εικονική Έκθεση της LG στην IFA, τα LG Fridge και Freezer καθώς και το  LG InstaView Door-in-Door στο τμήμα Prep Station, ενώ ο ψυγειοκαταψύκτης InstaView ThinQ θα βρίσκεται στο τμήμα Dining Room.

[1] Αξιολογήθηκε από την TÜV Rheinland το 2020 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο δοκιμής LG που μετρά τη μείωση των Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa σε δείγματα αποσταγμένου νερού μετά από έκθεση του προϊόντος σε UV LED για 10 λεπτά ανά ώρα μετά από συνολικά 24 ώρες σε κανονική ρύθμιση οικιακής χρήσης. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη χρήση. Το προϊόν δεν θεραπεύει από καταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία και δεν εγγυάται ότι το νερό που φιλτράρεται από το προϊόν θα είναι απαλλαγμένο από μολυσματικές ουσίες όπως μικροβιολογικά σωματίδια.

[2] Μέση θερμοκρασία από κορυφή σε κορυφή σε χώρο φρέσκων τροφίμων. Με βάση το αποτέλεσμα της δοκιμής UL της διακύμανσης θερμοκρασίας στο χρόνο του μοντέλου LGE GF-V706MBL, σύμφωνα με τη μέθοδο εσωτερικής δοκιμής της LG.

[3] Αξιολογήθηκε από την UL χρησιμοποιώντας τη μέθοδο δοκιμής LG που συγκρίνει το χρόνο ψύξης καλαθιού πόρτας από 25 βαθμούς Κελσίου έως 7 βαθμούς Κελσίου μεταξύ LG non-DoorCooling + μοντέλο GF-V708BSL και DoorCooling + μοντέλο GF-V706MBL.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.