Φέτος στη διακόσμηση δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο… λευκό!

0

Φρεσκάδα, φωτεινότητα, καθαριότητα. 3 πολύ σημαντικά συστατικά για έναν όμορφα διακοσμημένο χώρο. Ποιο είναι το πιο κατάλληλο χρώμα για να το πετύχεις; Το λευκό. Πως όμως να αποφύγεις το αποστειρωμένο και βαρετό στυλ; Σου δίνουμε τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λευκά στοιχεία, που θα φωτίσουν τον χώρο σου.

Λευκή βάση

Μπορείς να δημιουργήσεις μια λευκή βάση στο σαλόνι σου, στους τοίχους και σε κάποια βασικά έπιπλα. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρώματα θα φαίνονται πιο έντονα και θα μπορείς να αλλάζεις την διακόσμηση πολύ πιο εύκολα, αφού θα έχεις μια σταθερή βάση.

Γκαλερί τοίχου

Αν έχεις φωτογραφίες ή και πίνακες που θες να διακοσμήσεις στο σπίτι σου, σου προτείνουμε να τις τοποθετήσεις σε έναν λευκό τοίχο. Έτσι το επίκεντρο θα είναι οι εικόνες και θα θα τραβούν το μάτι όποιου τις κοιτάζει.

Υφές

Για να αποφύγεις το “look νοσοκομείου“ μπορείς να παίξεις με τις υφές στους τοίχους ή στα διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείς να προσθέσεις βάζα ή κηροπήγια για να κάνεις τον χώρο σου πιο ενδιαφέρον.

Γλάστρες

Για να αναδείξεις το πράσινο των φυτών σου, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, επέλεξε λευκές γλάστρες. Εμείς σου προτείνουμε τις νέες γλάστρες της LECHUZA που ταιριάζουν τέλεια σε minimal διακόσμηση, συνδυάζονται αρμονικά με μωσαϊκά δάπεδα και περίτεχνα prints, και δίνουν ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σου. Plus,οι γλάστρες της LECHUZA φροντίζουν για την ιδανική ανάπτυξη των φυτών σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.