Φοιτητική ζωή για πρώτη φορά; Φτιάξε το νέο σου σπίτι βολικό και όμορφο!

0

Βγήκαν οι βάσεις το καλοκαίρι κι έτρεξες να δεις αν πέτυχες τον στόχο σου… είτε είδες το όνομά σου στην πρώτη σου επιλογή σχολής είτε σε κάποια άλλη παρακάτω στην λίστα σου, το σίγουρο είναι ότι ξεκινάει για σένα η πιο όμορφη περίοδος της ζωής σου! Η στιγμή να βιώσεις ανεξαρτησία, αυτονομία και ελευθερία έφτασε! Νέοι φίλοι, νέες παρές, έρωτες, εμπειρίες και γνώση σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να περάσεις τα πιο όμορφα φοιτητικά σου χρόνια! Μετά από ψάξιμο βρήκες και το σπίτι σου που για 4 τουλάχιστον χρόνια θα είναι ο δικός σου προσωπικός χώρος για να ζήσεις τόσα πολλά! Χρειάζεσαι ένα άνετο αλλά και όμορφο χώρο που θα σε εμπνέει όχι μόνο για να διαβάζεις, λιγο καιρό πριν την εξεταστική, αλλά και για να καλείς του; φίλους σου για ξενύχτι!

Η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, μας προετοιμάζει για την έναρξη της σχολικής και φοιτητικής χρονιάς. Αυτό άλλωστε που χρειάζονται οι μαθητές και οι φοιτητές είναι ένας λειτουργικός και ταυτόχρονα όμορφος χώρος. Έτσι η ΙΚΕΑ μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να καλύψουν τις ανάγκες τους και να επιλέξουν προϊόντα  σύμφωνα με το προσωπικό τους στιλ.

Το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής ή οι διαφορετικές απαιτήσεις κάθε σχολικής τάξης, η μετακόμιση σε μία άλλη πόλη μακριά από το σπίτι, η ανανέωση ενός παιδικού δωματίου αλλά και η ανάγκη για διαμόρφωση ενός νέου χώρου, απαιτούν διαφορετικές λύσεις. Στην ΙΚΕΑ υπάρχουν ιδέες και λύσεις για την ανανέωση ενός παιδικού δωματίου ή τη διαμόρφωση ενός φοιτητικού χώρου και σπιτιού. Είτε πρόκειται για μικρό χώρο, είτε για χώρο που έχει ανάγκη σωστής διαμόρφωσης και λειτουργικότητας, τόσο οι μαθητές όσο και οι φοιτητές θα πρέπει να σκεφτούν δημιουργικά, αξιοποιώντας κάθε χώρο με τον καλύτερο τρόπο. Για όλα τα παραπάνω, η ΙΚΕΑ επιλέγει μία σειρά από καλοσχεδιασμένα προϊόντα και λύσεις επίπλωσης, που ταιριάζουν απόλυτα στην καθημερινή ζωή κάθε μαθητή ή φοιτητή – ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου που διαθέτει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ευέλικτο γραφείο PÅHL, το οποίο προσαρμόζεται σε 3 διαφορετικά ύψη, που σημαίνει πως το παιδί σας μπορεί να το χρησιμοποιεί από την προσχολική ηλικία μέχρι την εφηβεία. Ταυτόχρονα, η ΙΚΕΑ φροντίζει και για την οργάνωση και συγκέντρωση όλων των απαραίτητων πραγμάτων για το διάβασμα, με το σετ οργάνωσης γραφείου ÖVNING, που τα παιδιά σας μπορούν εύκολα να μεταφέρουν για να μελετήσουν σε κάθε χώρο του σπιτιού, από τη κουζίνα μέχρι το σαλόνι. Συμπληρωματικά, σκοπούς αποθήκευσης εξυπηρετούν και τα κουτιά αποθήκευσης με καπάκι RYKTA, τα οποία είναι ημιδιαφανή, ώστε να βρίσκετε εύκολα αυτό που χρειάζεστε.

Η οργάνωση του φοιτητικού δωματίου ή σπιτιού είναι πιο σύνθετη, αλλά στην ΙΚΕΑ γίνεται μια ευχάριστη αναζήτηση. Οι επιλογές για τον εξοπλισμό του γραφείου είναι πολλές, αλλά το γραφείο GLADHÖJDEN ξεχωρίζει καθώς ενδείκνυται για ένα ξεκούραστο διάβασμα, λόγω της εναλλαγής μεταξύ όρθιας και καθιστής θέσης εύκολα και, κυρίως, άνετα. Η οργάνωση του χώρου εξυπηρετείται από αποθηκευτικές λύσεις όπως η ντουλάπα με συρόμενες πόρτες KLEPPSTAD ή η ράγα ρούχων RIGGA. Η διακόσμηση αποτελεί βασικό στοιχείο της προσωπικότητας του κάθε ατόμου αλλά και το στοιχείο που κάνει τον κάθε χώρο μοναδικό. Η παπλωματοθήκη SOMMARVICKER με μοτίβο της σχεδιάστριας Luna Gil προσθέτει έντονο χρώμα στο φοιτητικό σας σπίτι και το χαλί KLASSRUM συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα μιας και καθαρίζεται πολύ εύκολα χάρη στην επίπεδη επιφάνειά του.

Μπορείτε να βρείτε συνολικά τα προϊόντα που προτείνει η ΙΚΕΑ στο πλαίσιο έναρξης της σχολικής και Ακαδημαϊκής περιόδου εδώ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.