Η Ford έφτιαξε μία κούνια που «πηγαίνει» βόλτα το μωρό σας και το κοιμίζει!

0

Γιατί να μην κοιμίζεις τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις σ’ ένα αυτοκίνητο; Αυτό σκέφτηκε η Ford και έφτιαξε μία μοναδική κούνια που προσομοιώνει την κίνηση ενός αυτοκινήτου, τον ήχο από τον κινητήρα του, ακόμη και το φωτισμό μίας νυχτερινής βόλτας!
Ονομάζεται Max Motor Dreams και θα λύσει το πρόβλημα του ύπνου σε όλους τους φρέσκους γονείς που δεν μπορούν να κλείσουν μάτι από τον ανήσυχο ύπνο του μωρού τους! Οι designers της Ford είχαν αυτή τη μοναδική ιδέα που ούτε λίγο, ούτε πολύ νανουρίζει το μωρό «πηγαίνοντάς» το βόλτα! Η hi-tech κούνια έχει LED φώτα που μιμούνται τον φωτισμό του δρόμου, έχει ηχεία που παίζουν τον ambient ήχο της μηχανής και του περιβάλλοντος και έναν μηχανισμό που κουνάει ελαφρά το κρεβατάκι για να το κοιμίσει στο λεπτό! Ούτε παραμυθάκια ούτε τίποτα! Μέχρι και app διαθέτει που βρίσκει ποιες διαδρομές με το αυτοκίνητό σας κοιμίζουν καλύτερα το μωρό για να αναπαράγει τις κινήσεις από εκείνη την συγκεκριμένη βόλτα!!!
Η Ford είχε ξεκινήσει το project σε εντελώς πειραματικό στάδιο, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που σκέφτεται να βγάλει άμεσα την κούνια στην παραγωγή!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.