Φωτογραφίες: 11 τρόποι να τις κάνετε τέχνη στο σπίτι σας!

0

Η προβολή των οικογενειακών φωτογραφιών και των συλλογών έργων τέχνης είναι ένας δημιουργικός και εύκολος τρόπος για να εισάγετε χρώμα και προσωπικότητα στο χώρο σας. Είναι μια ιδέα διακόσμησης τοίχου για όλους τους χώρους του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του υπνοδωματίου, του διαδρόμου, του υπνοδωματίου και του γραφείου. Επιπλέον, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας, ειδικά αν θέλετε να προβάλλετε ασπρόμαυρες εικόνες με πλαίσιο (ή χωρίς πλαίσιο) ή αξέχαστες φωτογραφίες από γάμους, αποφοίτηση ή οικογενειακά ταξίδια. Με τόσες πολλές ιδέες για τοίχους φωτογραφιών για εξερεύνηση, μοιραζόμαστε μερικές από τις πιο χαριτωμένες (και φθηνές) ρυθμίσεις φωτογραφιών που θα μετατρέψουν τους μονόχρωμους τοίχους σε αρχάριους συνομιλιών.

Κρεμάστε φωτογραφίες στο σαλόνι ή την είσοδο του σπιτιού

Διαμορφώστε έναν τοίχο συλλογής φωτογραφιών ακριβώς πάνω από έναν πάγκο στην είσοδο ή στον χώρο του σαλονιού σας. Διατηρήστε τα χρώματα ουδέτερα με απλά μαύρα πλαίσια και ασπρόμαυρες εικόνες. Η χρήση σωστών φωτιστικών μπορεί να προσελκύσει την προσοχή στις φωτογραφίες όταν τα φώτα είναι χαμηλά.

Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό φωτογραφιών, τέχνης και αντικειμένων

Ενσωμάτωσε ένα διασκεδαστικό μείγμα από πίνακες, φωτογραφίες και αντικείμενα (όπως μίνι όργανα) στους άδειους τοίχους του δωματίου. Η διάταξη περιλαμβάνει ακόμη και μια ποικιλία από φωτογραφίες μικρού, μεγάλου και μεσαίου μεγέθους σε ασπρόμαυρες και χρυσές κορνίζες.

Δημιουργήστε έναν ετήσιο τοίχο γκαλερί για ζευγάρια

Μια ιδέα είναι να βάλετε φωτογραφίες δικές σας και του συζύγου σας για κάθε χρόνο που περνάει για να δημιουργήσει έναν φωτογραφικό τοίχο στην κρεβατοκάμαρα. Όλα τα πλαίσια μπορεί να είναι λευκά, ενώ τα διάφορα μεγέθη και στυλ προσδίδουν οπτικό ενδιαφέρον.

Σκεφτείτε για κορνίζα φωτογραφιών ένα στεφάνι

Αυτή η προβολή φωτογραφιών απέχει πολύ από το να είναι βαρετή και είναι απίστευτα εύκολο να γίνει DIY στο σπίτι! Η διακόσμιση με ένα χούλα χουπ βαμμένο με σπρέι, ψεύτικα λουλούδια και μια πετονιά όπου θα στερεωθούν οι φωτογραφίες.

Αφήστε τις φωτογραφίες να πουν μια ιστορία

Ένας άλλος τοίχος φωτογραφιών είναι αυτός που μπορεί να διηγηθεί μια ιστορία. Η σύνθεση μπορεί να είναι απλή, αλλά οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες επικεντρώνονται στην αγαπημένη ανάμνηση του γάμου. Η χρήση χρυσών πλαισίων είναι μια λεπτή πινελιά που κάνει όλη τη διάταξη αριστοκρατική και κομψή.

Φτιάξτε ένα παζλ με τις φωτογραφίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μίνι εξάγωνα πλακάκια με φωτογραφίες των παιδιών σας σε σχέδιο που μοιάζει με παζλ. Είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα όπου τα παιδιά μπορούν να εναλλάσσουν τα κομμάτια μαζί. Μόλις τελειώσετε, συνδέστε μαγνήτες στο πίσω μέρος των πλακιδίων χρησιμοποιώντας ζεστή κόλλα και τοποθετήστε τους σε μια μαγνητική σανίδα για να τις επιδείξετε στον τοίχο του παιδικού δωματίου.

Φτιάξτε ένα ράφι από φωτογραφίες

Δημιουργείστε έναν φωτογραφικό τοίχο μέσα σε ένα ράφι από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Επιλέξτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες τοπίων δίπλα σε αξεσουάρ εμπνευσμένα από την παραλία, συμπεριλαμβανομένου για παράδειγμα ενός λευκού κοχυλιού.

Δώστε έμφαση στις φωτογραφίες σας

Η επιλογή ενός πλαισίου που είναι πολύχρωμο και μοναδικό, δίνει στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σας να αναδυθούν πραγματικά, πλαισιώνοντας τις εικόνες με τα χαρτιά από μία τράπουλα. Είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή στο κέντρο της εικόνας όπου εμφανίζεται η στιγμή — όπως εσείς που κρατάτε το νεογέννητο μωρό σας στο στήθος σας.

Επιλέξτε ένα σχήμα

Ένας φωτογραφικός τοίχος που μοιάζει με ένα μεγάλο ρολόι είναι δημιουργικός, διασκεδαστικός και ένας εξαιρετικός τρόπος για να ταξιδέψετε την οικογένειά σας με την πάροδο του χρόνου! Επιλέξτε εικόνες που παρουσιάζουν εσάς ή την ανάπτυξη της οικογένειάς σας όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε εικόνα να δείχνει μια παλαιότερη και μια νεότερη έκδοση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.