Ναι, το διαμέρισμα που έμεναν οι «Friends» είναι πανάκριβο!

0

Δέκα χρόνια περάσαμε μέσα στο διαμέρισμα των Friends και νιώθουμε πως γνωρίζουμε κάθε γωνιά του. Το τραπέζι στην κουζίνα με τα αμέτρητα πρωινά-γεύματα-δείπνα, τους καναπέδες όπου άραζε η παρέα και έπαιζε φευγάτα παιχνίδια, το ωραίο μπαλκόνι όπου έλυναν τις διαφορές τους. Πάνω απ’ όλα ωστόσο, δεν ξεχνούσαμε ποτέ τον κανόνα πως δεν πρέπει να ακουμπάς πράγματα της Monica!
Αυτό το διαμέρισμα λοιπόν που φιλοξένησε τη διασημότερη τηλεοπτική παρέα αξίζει, όπως είχαμε εξ αρχής υποψιαστεί, πολλά λεφτά έτσι και τυχόν ενδιαφερθεί να το αγοράσει κανείς! Φυσικά δεν υπάρχει στη πραγματικότητα αφού ήταν όλο στημένο σ’ ένα τηλεοπτικό σετ, ωστόσο η Mortgage Advisers μπήκε στον κόπο να υπολογίσει πόσο θα έκανε εάν όντως υπήρχε αυτό το διαμέρισμα! Η τιμή του λοιπόν θα έφτανε τα 4 εκατομμύρια δολάρια!

screenshot-2016-10-03-13-33-33
Μιλάμε για ένα διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια στην περιοχή του Greenwich Village με ιδιωτικό μπαλκόνι ενώ μπορείς να ανέβεις και στην ταράτσα και να χαζέψεις από εκεί τη φανταστική θέα του Μανχάταν! Καλά τα λέγαμε εμείς τότε που φωνάζαμε που βρίσκουν τα λεφτά να πληρώνουν το ενοίκιο τα Φιλαράκια! Αποκλείεται να έφτανε ο μισθός της Ρέιτσελ από την καφετέρια και τις αποτυχημένες σειρές του Τζόι!
Η Mortgage Advisers δεν έμεινε μόνο στους Friends αλλά υπολόγισε την αξία των 10 πιο διάσημων τηλεοπτικών σπιτιών, από αυτό των The Simpsons μέχρι την βίλα του The Fresh Prince of Bel Air! Μπορείτε να τσεκάρετε την υπόλοιπη λίστα εδώ!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.