Φθινοπωρινές πινελιές από τη νέα συλλογή της LECHUZA Balconissima!

0

H LECΗUZA μέσω των μοναδικών συλλογών της, προσφέρει μια σειρά από καλωπιστικά φυτά που μπορούν να διακοσμήσουν το σπίτι μας και τις 4 εποχές του χρόνου. Είτε είναι χειμώνας, είτε είνια καλοκαίρι να είστε βέβαιοι ότι η LECHUZA έχει… όλο το πακέτο!

Η φθινοπωρινή παλέτα εμπνέει για να δημιουργήσουμε μια μικρή αστική όαση, μεταφέροντας την αίσθηση της εξοχής στη βεράντα ή την ταράτσα του σπιτιού. Σας μοιάζει δύσκολο; Αντιθέτως. Με σύμμαχο την αυτοποτιζόμενη LECHUZA Balconissima, η όλη διαδικασία είναι απλή, εύκολη και δημιουργική, σαν παιχνίδι!

Επιλέξτε τα φυτά και τα λουλούδια που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο μπαλκόνι σας σας τόσο σε σχέση με το προσωπικό σας γούστο όσο και με τον προσανατολισμό του –  χρυσάνθεμα, πανσέδες, κυκλάμινα, άλυσσος, ιβίσκοι και πιπερίτσες θα προσδώσουν ένα υπέροχο χρώμα. Βάζετε το ειδικό φιτίλι στο κάθε γλαστράκι και τα τοποθετείτε απευθείας στη Balconissima, συνδυάζοντας μέχρι τρία διαφορετικά λουλούδια για πιο ευφάνταστο αποτέλεσμα. Το ευφυές σύστημα αυτοποτισμού θα φροντίζει ώστε να ποτίζονται και να αναπτύσσονται σωστά, χωρίς διαρροές νερού ώστε ο χώρος σας να είναι όμορφος για να τον χαίρεστε κάθε στιγμή.

Γνωρίστε τη LECHUZA Balconissima και αντλήστε ιδέες για το μπαλκόνι σας στο: www.lechuza.gr   

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.